Van missie naar communicatiestrategie

communicatiestrategie

De missie van uw organisatie vertalen naar uw communicatiestrategie.

Iedere onderneming heeft een missie. Dat maakt de boodschap voor medewerkers en klanten helder. Een missie is tijdloos en vraagt om doordenking. Een missie is er om uit te dragen, waar te maken en inhoud en relevantie voor klanten te bewerkstelligen. Als het goed is geeft het de onderneming energie en richting. Werken uw medewerkers er al aan om de missie in de praktijk te brengen? Herkennen klanten de missie als passend bij de organisatie? Dat geeft meerwaarde aan uw onderneming. U krijgt dan de klanten die u graag wilt hebben. Draagt u uw missie in doen en laten voldoende uit? Wij kunnen u helpen om op een passende wijze inhoud te geven aan uw missie. In woord en beeld.

Wanneer u er voor heeft gekozen om uw product of dienst centraal te stellen in uw missie gaat het er om dat de klant dit ook ervaart. Dat kunt u uiten in kwaliteit, servicegraad en communicatie. Is uw website helder, draagt uw social media gedrag bij aan dit doel en is uw online strategie gericht op het waarmaken van uw missie? U dient dit in alle gelederen van uw bedrijf op een consistente wijze door te voeren. Wij maken graag de vertaalslag van uw missie in uw online en offline communicatie. U legt met uw missie -maar ook met uw visie- een hecht fundament onder uw bedrijf. Dit alles is vervolgens op een praktische wijze te vertalen in uw klantgerichte strategie. Dit draagt ontegenzeggelijk bij aan uw succes.

Bent u er klaar voor? Wilt u óók een krachtige klantgerichte strategie? Neem contact met ons op.

Meer weten?

Related

Interesting for you!

Originele inhakers voor social media

Scherpzinnige posts die inspelen op dagen of gebeurtenissen die jaarlijks terugkeren, zoals bijvoorbeeld Koningsdag, vragen om planning. Werken met een contentkalender is eerder standaard dan uitzondering.

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.