Durf kleur te bekennen!

Communication experience

Create your vision

Om jouw verhaal tot leven te laten komen is er interactie nodig met de klant. Val op en blijf in beeld met de experience mogelijkheden van HJ Media Groep. We hebben alles in huis om van communicatie-uitingen een echte beleving te maken!

Branding

We will help you

Van het ontwerpen van een idee naar een campagne met impact. Wij zorgen dat jouw merk, product of dienst opvalt! Vervolgens helpen we je groeien door de inzet van promotie via de juiste kanalen. Zo creëren we marketing met resultaat!
#

Strategie & marketing

#

Design & huisstijl

#

Copywriting & PR

#

Fotografie & video

Strategie & marketing

Het opzetten van een strategie is van essentieel belang. Samen met jou denken we goed na over de doelgroep en waar en wanneer we deze tegenkomen. Op basis van belangrijke kernvragen organiseren onze marketingspecialisten samen met jou een aantal marketingsessies en ontwikkelen wij een interne en externe strategie. 

Design & huisstijl

Welke indruk wil je achterlaten bij jouw doelgroep? En hoe wil je je onderscheiden van de concurrent? Wat is het dna van jouw organisatie, wat wil je uitstralen en met welke look-and-feel kun je dit onderstrepen? Een heldere communicatiestrategie is de basis voor alle interne en externe communicatie. 

Copywriting & PR

Communiceren met een krachtig verhaal. Met storytelling brengen wij jouw boodschap op aantrekkelijke wijze over bij jouw doelgroep. Of dat nu gaat om een product-, een klant- of bedrijfsverhaal. Jouw boodschap moet de volle aandacht krijgen. Kort en bondig. Met inhoud en doeltreffendheid. 

Fotografie & video

Beelden zeggen meer dan woorden. Onze vakfotografen en videospecialisten weten de juiste beelden te vangen van uitzonderlijke kwaliteit. Dat vraagt de aandacht en dat spreekt de doelgroep aan. Onze beeldverhalen inspireren en brengen mensen in beweging. 

Promotie

Realise your vision

Jouw boodschap vertalen wij naar de juiste beleving. Wij verzorgen dit doelgericht en efficiënt. Wij gaan voor kwaliteit en een aansprekende uitstraling!

#

Print

#

Signing

#

Presentatie

Print

Met onze professionele en geavanceerde inktjet printers garanderen wij een scherpe afdruk en een prachtige kleurbeleving. Wij verzorgen het printwerk van huisstijlen, promotionele uitingen, magazines en boeken. Door data om te zetten in informatie kunnen wij persoonlijk, uniek en geprofileerd printwerk maken. Deze werkwijze versterkt de loyaliteit en sympathie bij de klant. 

Signing

Laat je omgeving zien wie je bent! Wij vertalen je branding naar de juiste uistraling. Door gebruik te maken van duurzame materialen is kwaliteit gewaarborgd. Onze specialisten zorgen voor een totaal concept die in lijn ligt met jouw huisstijl en dna.

Presentatie

Processen verduidelijken door een overzichtelijke manier van presenteren? Via een interactieve presentatie jouw klanten en/of medewerkers blijven boeien en binden? HJ Media Groep is ook jouw partner als het gaat om professionele bedrijfspresentatie en interactieve animaties. 

Hebben we je interesse gewekt?

Dat is mooi!
1738

The power of innovation

Relatie- en personeelscommunicatie

Communicatie vanuit het hart

Relaties onderhouden vraagt niet alleen om een investering in tijd, maar ook in oprechte aandacht. Wil je echt het verschil maken bij je klanten en je collega’s?  Dan is het belangrijk om persoonlijk en uniek te communiceren. Bevorder de binding en loyaliteit met een datagedreven uiting!

Merk en product beleving

De volle aandacht

Jouw boodschap moet de volle aandacht krijgen. Kort en bondig. Met inhoud en doeltreffendheid. Juiste communicatie is van essentieel belang. Wij zorgen voor impact om jouw merk te laten stralen.

Esther

Ontwerpt alles, echt alles!

HJ Media Groep

Make the difference

Al meer dan 15 jaar maken wij spraakmakende en doeltreffende campagnes.
0
Creatieve medewerkers
0 +
Succesvolle projecten
0
Tevreden klanten
Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.