Over ons

Ervaren en vakbekwaam

HJ Media Groep is een ambitieuze en bekwame organisatie waar flexibiliteit en service hoog in het vaandel staan. Onze professionals werken gezamenlijk aan een doel, jouw doel! Wij creëren campagnes die effect leveren. Een wezenlijk effect! 

Dat is de beleving van HJ Media Groep!  

0
Creatieve medewerkers
0 +
Succesvolle projecten
0
Tevreden klanten
Molen De Kersenboom, Rijsoord

Samen met onze klanten zoeken we naar de meerwaarde van klantspecifiek communiceren.​

Door onze cross-mediale benadering ontstaan er verrassende oplossingen.​

Onze data-analyse en het daarna inzetten van data geeft een waardevermeerdering aan alle communicatiemiddelen.​

Voor elke doelgroep het juiste communicatiemiddel inzetten verhoogt de loyaliteit en sympathie.​

De klantwaarde vertalen wij naar een persoonlijke, unieke en geprofileerde boodschap. 

‘Wij houden ons bezig met data en
zetten deze om naar klantbeleving.’

Voor het grootst mogelijk effect is het van belang om alle communicatie uitingen met elkaar te verbinden. Door de inzet van data kunnen de diverse communicatiemiddelen slim worden ingezet. Hierdoor wordt de boodschap specifiek en uniek en zorgt voor de juiste attentiewaarde. Deze persoonlijke benadering draagt bij aan klantloyaliteit.  

Team

Deze mensen maken het verschil!

Een persoonlijke binding met de klant is voor ons essentieel. Wij zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jouw business is. Laten we binnenkort eens doorpraten.

Pieter Speksnijder

Development & Optimalisatie

2017

Baloe, social manager

Baloe

Social manager

Ik begroet je al kwispelend. Neem jij dan een koekje voor me mee?
0
opkikkers per dag
0 +
hondenkoekjes per jaar
0
trouwe fans

Inspiratie?!

Spraakmakende concepten en campagnes

Bekijk de spraakmakende concepten en campagnes voor bedrijven, organisaties en merken waar wij trots op zijn! 

The office

Dynamische werkomgeving

Als sociale werkgever doen wij er alles aan om het onze mensen naar de zin te maken.
Dat is merkbaar aan de onderlinge sfeer bij ons kantoor en straalt uiteindelijk ook weer af op onze klanten.

Kort maar krachtig
Uitgebreide versie

Missie

HJ Media Groep brengt ambities in beweging en is jouw partner op het gebied van data gedreven communicatie. Met deze werkwijze kunnen we jouw doelgroep specifiek benaderen ongeacht welke communicatie middelen daarvoor nodig zijn. 

Visie

HJ Media Groep is een servicegericht bedrijf met een blik gericht op de toekomst. Met het intelligent inzetten van data leveren wij waardevermeerdering aan alle soorten communicatie uitingen.​

Onze missie

HJ Media Groep brengt ambities in beweging en is jouw partner op het gebied van data gedreven communicatie. Binnen onze dienstverlening staat het gebruik van marketingprofielen (persona’s) centraal. Met deze werkwijze kunnen we jouw doelgroep specifiek benaderen ongeacht welke communicatie middelen daarvoor nodig zijn.

Met data gedreven communicatie zet je bestaande data in en verkrijg je inzichten waarmee je klanten persoonlijk kunt benaderen en op unieke wijze kunt bereiken. Het rendement is bewezen hoger dan andere vormen van niet geprofileerde communicatie uitingen. Het meten is eenvoudig in te regelen en de uitkomst is direct te herleiden. Dat is pas effectief!

Onze visie

HJ Media Groep is een servicegericht bedrijf met een blik gericht op de toekomst. Met het intelligent inzetten van data leveren wij waardevermeerdering aan alle soorten communicatie uitingen.​

Door continu te innoveren en het beste uit onszelf te halen zijn we een groeiende organisatie die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. HJ Media Groep staat voor een persoonlijke aanpak met een professionele boodschap. Samen met onze klanten gaan we altijd voor het beste resultaat! 

MVO

Ondernemen met een sociaal hart

Duurzaam en verantwoord ondernemen is voor ons de normaalste zaak van de wereld. HJ Media Groep wil een bijdrage leveren aan de maatschappij waarin wij samenleven en werken. Zo zijn alle papiersoorten die HJ Media Groep gebruikt voorzien van een milieu-certificering.

In onze organisatie hebben wij niet alleen oog voor onze klanten, maar vanzelfsprekend ook voor de medewerkers. Het succes van ons bedrijf hebben wij te danken aan onze medewerkers. Daarom staat het welzijn en de ontwikkeling van hen bij ons centraal.

HJ Media Groep is trots op de titel ‘Erkend leerbedrijf’. Wij willen samen met het onderwijs aan studenten de beste praktijkopleiding bieden. Goed voor de student en goed voor ons!

Geïnspireerd?

We bespreken graag de mogenlijkheden

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.