HJ Media Groep

Is een jonge ambitieuze organisatie. Flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat niet elk bedrijf hetzelfde is, en daarom zoeken wij naar creatieve oplossingen die het beste bij jouw bedrijf passen. Optimale resultaten zijn onze doelen.

Een team van gedreven professionals is hier dagelijks mee bezig. Wij leveren al onze producten en diensten vanaf één locatie met één vast aanspreekpunt.

Dat moet een geruststellende gedachte zijn.

Strategie

Online

Smart Media

MVO

Duurzaam en verantwoord ondernemen is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Wij werken continu aan de meest duurzame uitvoering van onze activiteiten. People, Planet & Profit hiermee sluiten wij aan op de wensen van onze relaties.

Leerbedrijf

‘Erkend leerbedrijf’ is een titel om trots op te zijn. Wij willen samen met het onderwijs studenten de beste praktijkopleiding bieden. Goed voor jou en goed voor ons!


Uitgaves per jaar

8

DRECHTSTEDEN BUSINESS

8

RIJNMOND BUSINESS

Port of BUSINESS

Onze uitgeverij richt zich op de zakelijke sector. Port of BUSINESS is hét communicatieplatform van Zuid-Holland Zuid. Het is de combinatie van magazines, websites, nieuwe media en evenementen die dit zakenplatform uniek maakt. Naast het uitgeven van maandelijkse periodieken, organiseren wij evenementen, onderhouden wij onze website met nieuws en wetenswaardigheden uit de regio, dit alles uiteraard ondersteund door social-media campagnes.
Wij verzorgen het gehele traject van verkoop, de redactionele invulling en de organisatie van evenementen. Daarnaast verzorgt HJ Media Groep de opmaak, productie en planning van de diversen magazines.

Naast ons eigen zakenplatform realiseren wij ook voor onze relaties diverse uitgaven. Voor Atrium Makelaardij geven wij een periodieke woonkrant uit. Wij verzorgen het totale proces van advertentieverkoop, redactionele invulling, opmaak en productie. Ook realiseren wij regelmatig voor Ames Autobedrijven een regionale consumentenkrant. Wij verzorgen de volledige redactie, opmaak, productie en verspreiding van deze edities.

Bekijk HJ Media Groep