Branding & Content

Create your vision

Van het ontwerpen van een idee naar een campagne met impact. Wij zorgen dat jouw merk, product of dienst opvalt! Vervolgens helpen we je groeien door de inzet van promotie via de juiste kanalen. Reclame-uitingen profileren we op deskundige wijze met interesses die bij jouw klant passen. Zo creëren we marketing met resultaat! 

Services

We will help you

Meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van Branding & Content? Kijk verder wat HJ Media Groep allemaal voor jou kan betekenen.

#

Strategie & marketing

#

Design & huisstijl

#

Copywriting & PR

#

Fotografie & video

Strategie & marketing

Het opzetten van een strategie is van essentieel belang. Samen met jou denken we goed na over de doelgroep en waar en wanneer we deze tegenkomen. Op basis van belangrijke kernvragen organiseren onze marketingspecialisten samen met jou een aantal marketingsessies en ontwikkelen wij een interne en externe strategie. 

Design & huisstijl

Welke indruk wil je achterlaten bij jouw doelgroep? En hoe wil je je onderscheiden van de concurrent? Wat is het dna van jouw organisatie, wat wil je uitstralen en met welke look-and-feel kun je dit onderstrepen? Een heldere communicatiestrategie is de basis voor alle interne en externe communicatie. 

Copywriting & PR

Communiceren met een krachtig verhaal. Met storytelling brengen wij jouw boodschap op aantrekkelijke wijze over bij jouw doelgroep. Of dat nu gaat om een product-, een klant- of bedrijfsverhaal. Jouw boodschap moet de volle aandacht krijgen. Kort en bondig. Met inhoud en doeltreffendheid. 

Fotografie & video

Beelden zeggen meer dan woorden. Onze vakfotografen en videospecialisten weten de juiste beelden te vangen van uitzonderlijke kwaliteit. Dat vraagt de aandacht en dat spreekt de doelgroep aan. Onze beeldverhalen inspireren en brengen mensen in beweging. 

Hebben we je interesse gewekt?

Dat is mooi!
1738

The power of innovation

Recht in het hart!

Jouw klanten en medewerkers recht in het hart

Een heldere communicatiestrategie is de basis voor alle interne en externe communicatie. Jouw unieke verhaal wordt zichtbaar en voelbaar. Met behulp van een strategisch marketingplan raken we de doelgroep en – niet onbelangrijk – jouw klanten en medewerkers recht in het hart. HJ Media Groep is dé plek waar bedrijven en merken omarmd worden. 

De kunst van creëren

De volle aandacht

Jouw boodschap moet de volle aandacht krijgen. Kort en bondig. Met inhoud en doeltreffendheid. Onze tekstschrijvers, fotografen, videospecialisten en vormgevers verstaan de kunst van creëren. Creativiteit is ons handelsmerk in zowel online als offline communicatie uitingen. 

Annemarie

Regelt alles, echt alles!

HJ Media Groep

The numbers off

Al meer dan 15 jaar werken wij aan onderstaande cijfers. Elke dag worden deze cijfers een stukje beter!

0
Creatieve medewerkers
0 +
Succesvolle projecten
0
Tevreden klanten
Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.