Samen naar de top!

Digital experience

Create your world

Van het ontwerpen van een idee naar een online ervaring met impact. Wij zorgen dat jouw merk, product of dienst opvalt! We helpen je groeien door je digitale zichtbaarheid te vergroten. We profileren op deskundige wijze de interesses van jouw klanten. Zo creëren we jouw digitale wereld! 

Design

Jouw uitstraling

Op zoek naar een website, webshop of webapplicatie met de juiste uitstraling voor jouw bedrijf of organisatie? HJ Media Groep zorgt ervoor dat jouw branding wordt vertaald naar een aansprekend design!

#

UI-Design

#

UX-Design

UI-design

Op zoek naar een sfeervol en knallend ontwerp voor jouw digitale oplossing? Onze UI-designers vertalen jouw idee naar een passend ontwerp. Door een vaste stijl te hanteren roept dit bij jouw doelgroep herkenning op. Strategisch, creatief en met een duidelijke missie! 

UX-Design

Om een goed functionerende website, webshop of webapplicatie te creëren is het belangrijk om in een vroeg stadium na te denken over het gebruiksgemak. Onze designers maken gebruik van wereldwijde principes waardoor jouw weboplossing eenvoudig in gebruik is voor jouw doelgroep.

Development

Jouw digitale oplossing

Op zoek naar een professionele en onderscheidende weboplossing met de juiste uitstraling voor jouw bedrijf of organisatie? 

#

Website

#

Webshop

#

Applicatie

Website

Onze professionals staan klaar voor al jouw vraagstukken. Zij beschikken over de juiste ervaring en deskundigheid. Wij bouwen de website die voldoet aan jouw wensen en eisen. De bezoeker staat hierbij centraal en de boodschap krijgt de volle aandacht. 

Webshop

Een goed functionerende webshop moet voldoen aan verschillende functionaliteiten en vereisten zowel in de techniek als in het design. Onze ervaren professionals weten precies hoe zij een succesvolle webshop moeten verwezenlijken waarbij zij rekening houden met jouw ideeën en wensen. 

Applicatie

Wil je een stap verder gaan en heb je een complex vraagstuk op digitaal gebied? HJ Media Groep is jouw partner voor maatwerk oplossingen. Wij ontwikkelen dé gebruiksvriendelijke online applicatie die bij jou en jouw doelgroep past en nemen je daarbij al het werk uit handen. 

Optimalisatie

Jouw zichtbaarheid

Ook na livegang staan we voor je klaar! Wij helpen jou met je vindbaarheid, zichtbaarheid en security. Middels rapportages informeren we je pro-actief over de inzichten die we hebben verkregen.

#

SEO/SEA

#

Socials & posts

#

Security & onderhoud

SEO/SEA

Afhankelijk van de concurrentie brengen we je online zichtbaarheid in beeld. Op basis van deze rapportage maken we een optimalisatie plan. Om organisch goed gevonden te worden zorgt HJ Media Groep voor goede SEO-posities. Ook kunnen wij campagnes verzorgen voor Google Ads. Onze SEO en SEA specialisten staan voor je klaar!

Socials & posts

Met ons content abonnement verzorgen wij regelmatig nieuwe content voor jouw online zichtbaarheid. Hierdoor blijf je ook digitaal up-to-date. Samen met jou zoeken we naar inhoud die doel treft.

Security & onderhoud

Na oplevering hosten en monitoren we jouw web toepassing. In overleg verzorgen wij veiligheidsupdates. Hierbij updaten we niet alleen je web toepassing, maar ook de gebruikte modules. Dit zorgt ervoor dat je oplossing altijd gebruik maakt van de laatste technieken. Een veilig gevoel, zonder zorgen.

Klaar voor de volgende stap?

Gezamenlijk campagnes creëren die effect leveren

Data Communication Center

Geprofileerd communiceren

Elke slimme communicatie oplossing begint bij een database. HJ Media Groep weet exact hoe je een data communication center moet inrichten die met jouw data bestanden weet te communiceren. Door deze data te analyseren en te verrijken weten we de juiste communicatie uitingen te koppelen aan jouw doelgroep. Hierdoor kan je geautomatiseerd, persoonlijk en resultaatgericht communiceren!

Brian

Bouwt alles, echt alles!

HJ Media Groep

Discover the world

Al meer dan 15 jaar ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke online toepassingen.
0
Creatieve medewerkers
0 +
Succesvolle projecten
0
Tevreden klanten
Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.