Bewuste keuzes

Hans Klaasse

Maakt u als ondernemer altijd bewuste keuzes? Laat u alles aan het toeval over? Bent u continu de markt aan het afspeuren, luistert u naar uw klanten en stemt u daar uw keuzes op af? Kortom, hoe ontstaan uw keuzes. Heeft u er weleens over nagedacht? Sommige mensen lijken net zombies, ze staan op, stappen onder douche kleden zich aan om vervolgens verschrikt te denken: “O ja, dat is waar, ik moet vandaag…!” Ze wandelen geblinddoekt het leven door.

Dat lijkt me voor een ondernemer niet zo handig. Wanneer een ondernemer op de automatische piloot gaat verdwijnt de ambitie en de energie om welke keuze dan ook een kans te geven. Het gaat er dus om dat de ondernemer de bewuste keuzes maakt. Maak een plan. Wat is leuk? Waar ben ik goed in? Wat kan ik absoluut niet? Streep weg, vul aan en besef dat met elke keuze die u bewust maakt u een plan creëert.

Sommige zaken moeten op de schop. Wij zien veel ondernemers langs komen met kansrijke plannen. Anderen zijn bezig met een kansloze missie. Dan moeten er zaken veranderen. Als u werkelijk uw plan wilt realiseren behelst de bewuste keuze consequenties. Bewuste keuzes maken en stap voor stap realiseren. De tijd die ligt tussen ‘het plan’ en ‘het succes’ goed besteden en achter uw keuze blijven staan. Zullen we ervoor kiezen om samen uw plannen te realiseren?

Meer weten?

"Ik kan je er alles over vertellen!"

Hans Klaasse

Hans Klaasse

Strategie & Organisatie

  • Laat je gegevens achter
    en ik neem contact met je op

    Ons contacten mag natuurlijk ook!

Leave a Reply

Privacystatement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen