Het onderscheid tussen data en informatie.

Hans Klaasse

Met een cross mediale aanpak zorgen wij voor de meest effectieve manier van communiceren.

De termen worden vaak door elkaar gehaald. Heel veel mensen denken bij data direct aan informatie. Dat is begrijpelijk maar tegelijk onjuist. Data zijn gegevens zonder veel betekenis. Het zijn cijfers, letters, symbolen en reeksen van cijfers en letters door elkaar. Weinigen kunnen er een touw aan vastknopen. Pas wanneer je betekenis geeft aan data, wordt het informatie. Een voorbeeld? Een reeks van tien cijfers zegt niet zoveel. Pas wanneer je weet dat het om een telefoonnummer gaat krijgt het betekenis. En als je dan ook nog weet welke naam daarbij hoort krijgt het waarde. Het is dan opeens meer dan data. Wanneer je deze informatie gaat toepassen wordt het vervolgens kennis. Bij het telefoonnummer en de naam hoort een persoon, een man of vrouw, je komt er achter waar deze woont, je weet de leeftijd, het geslacht, kortom je kunt een profiel maken. Op een profiel kunt u -als ondernemer- vervolgens een aanbod formuleren. Van data naar informatie.

HJ Media Groep weet op welke wijze u uw doelgroep kunt bereiken. Met een cross mediale aanpak zorgen wij voor de meest effectieve manier van communiceren. Zonder gedoe, rechtstreeks in het hart van uw potentiële klant. Een hartverwarmende boodschap die sympathie oproept in plaats van ergernis. Online en offline. Altijd gericht op een hoge respons en loyaliteit. Data-implementatie is ons vak. Profiteer van onze ervaring en zorg voor een zinvolle besteding van uw reclamebudget!

Meer weten?

"Ik kan je er alles over vertellen!"

Hans Klaasse

Hans Klaasse

Strategie & Organisatie

  • Laat je gegevens achter
    en ik neem contact met je op

    Ons contacten mag natuurlijk ook!

Privacystatement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen