Het onderscheid tussen data en informatie.

Met een cross mediale aanpak zorgen wij voor de meest effectieve manier van communiceren. De termen worden vaak door elkaar gehaald. Heel veel mensen denken bij data direct aan informatie. Dat is begrijpelijk maar tegelijk onjuist. Data zijn gegevens zonder veel betekenis. Het zijn cijfers, letters, symbolen en reeksen van cijfers en letters door elkaar. Weinigen kunnen er een touw aan vastknopen. Pas wanneer je betekenis geeft aan data, wordt het informatie. Een voorbeeld? Een reeks van tien cijfers zegt niet zoveel. Pas wanneer je weet dat het om een telefoonnummer gaat krijgt het betekenis. En als je dan ook nog weet welke naam daarbij hoort krijgt het waarde. Het is dan opeens meer dan data. Wanneer je deze informatie gaat toepassen wordt het vervolgens kennis. Bij het telefoonnummer en de naam hoort een persoon, een man of vrouw, je komt er achter waar deze woont, je weet de leeftijd, het geslacht, kortom je kunt een profiel maken. Op een profiel kunt u -als ondernemer- vervolgens een aanbod formuleren. Van data naar informatie.

HJ Media Groep weet op welke wijze u uw doelgroep kunt bereiken. Met een cross mediale aanpak zorgen wij voor de meest effectieve manier van communiceren. Zonder gedoe, rechtstreeks in het hart van uw potentiële klant. Een hartverwarmende boodschap die sympathie oproept in plaats van ergernis. Online en offline. Altijd gericht op een hoge respons en loyaliteit. Data-implementatie is ons vak. Profiteer van onze ervaring en zorg voor een zinvolle besteding van uw reclamebudget!

Meer weten?

Related

Interesting for you!

Originele inhakers voor social media

Scherpzinnige posts die inspelen op dagen of gebeurtenissen die jaarlijks terugkeren, zoals bijvoorbeeld Koningsdag, vragen om planning. Werken met een contentkalender is eerder standaard dan uitzondering.

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.