Informatieoverload. Heeft u er ook last van?

informatie overload

De mailbox staat vol met berichten. Nieuwsbrieven, klachten, belangrijke mailtjes van collega’s en instructies. Sommigen mensen kunnen het niet meer plaatsen, laat staan verwerken. Veel bedrijven maken zich schuldig aan het digitaal stalken van potentiële klanten. Aanbiedingen en informatie. Een overload aan nieuws dat meestal direct de digitale prullenbak in gaat. Wat is het effect? Ook het goede nieuws en de échte aanbieding wordt niet meer gelezen. De ontplofte bom aan de andere kant van de digitale snelweg zorgt voor irritatie. Voorkom stress en frustratie bij u en uw klant. Stippel voor uzelf een effectieve en gepersonaliseerde communicatiestrategie uit. Maak de boodschap doelgericht en persoonlijk. Ga bij al uw uitingen uit van het principe: “Wat heeft de ontvanger er aan? Heeft de klant er überhaupt wel een boodschap aan?” Een pleidooi voor digitaal minimalisme. De digitale snelweg gebruiken waarvoor zij is bedoeld. Snel communiceren van zender naar ontvanger.

HJ Media Groep is specialist in Smart Media. Gepersonaliseerde communicatie-uitingen die doel treffen. Niet met hagel, overdone of zinloos, maar met scherp schieten. Doel treffen. Dat doet HJ Media Groep offline en online. Met een eigen datalab en een moderne printstraat. Met eigen creatieve mensen en tekstschrijvers. HJ Media Groep heeft alles in huis om van uw communicatie een doeltreffende actie te maken. Helemaal gericht op uw doelgroep. Dat is nog eens effectief!

Meer weten?

Related

Interesting for you!

Originele inhakers voor social media

Scherpzinnige posts die inspelen op dagen of gebeurtenissen die jaarlijks terugkeren, zoals bijvoorbeeld Koningsdag, vragen om planning. Werken met een contentkalender is eerder standaard dan uitzondering.

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.