Ken uw problemen. Zelfbewust ondernemen helpt!

zelfbewust ondernemen

Zelfbewust ondernemen. Sommige ondernemers leven bij de waan van de dag. Slechte dingen onthouden zij, ze liggen er zelfs soms van wakker, maar de leuke dingen worden snel vergeten. Het is altijd een strijdtoneel als het om onze gedachten gaat. Ik ken veel ondernemers, niet alleen vanuit mijn huidige bezigheden, maar vooral vanuit het verleden. Verschillende karakters en verscheidene levels van succes. De één is nauwelijks zelfbewust en de ander is dramatisch zelfvoldaan. Waar de één succesvol weet te zijn, moet de ander moeite doen om het hoofd boven water te houden. Waar zit het verschil? In mediteren. Nee, geen spiritueel gedoe of het bedenken van een hippieachtige setting, maar het ontdekken van je zelfbewustzijn. Het trainen van je brein. Het opschonen van je hersenen. Veel ondernemers klinkt dit te zweverig. Immers, het lijkt wel op ‘onzekerheid’!

Toch zien wij bij onze klanten dat zij die zelfbewust zijn beter ondernemen, plezieriger met hun klanten omgaan en hun medewerkers meer waardering geven. Zij maken hun prognoses waar. Ze zijn consequenter en gedisciplineerder als het om de beleving van hun kernwaarden gaat. Hun klanten zijn trouwer en het kopen bij hen wordt ervaren als een feestje. Zelfbewustzijn haalt de rem eraf en ziet klanten als gasten. Vrienden en welkome passanten. Welke ervaringen en gedachten uit het verleden zorgen bij u voor stress? Waarom krijgt u maar niet die prognose gerealiseerd? Denk eens na.

Misschien helpt een gesprek met één van onze adviseurs u om het over een andere boeg te gooien!

Meer weten?

Related

Interesting for you!

Originele inhakers voor social media

Scherpzinnige posts die inspelen op dagen of gebeurtenissen die jaarlijks terugkeren, zoals bijvoorbeeld Koningsdag, vragen om planning. Werken met een contentkalender is eerder standaard dan uitzondering.

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.