Ken uw problemen. Zelfbewust ondernemen helpt!

Hans Klaasse

Het doordenken waard!

Zelfbewust ondernemen. Sommige ondernemers leven bij de waan van de dag. Slechte dingen onthouden zij, ze liggen er zelfs soms van wakker, maar de leuke dingen worden snel vergeten. Het is altijd een strijdtoneel als het om onze gedachten gaat. Ik ken veel ondernemers, niet alleen vanuit mijn huidige bezigheden, maar vooral vanuit het verleden. Verschillende karakters en verscheidene levels van succes. De één is nauwelijks zelfbewust en de ander is dramatisch zelfvoldaan. Waar de één succesvol weet te zijn, moet de ander moeite doen om het hoofd boven water te houden. Waar zit het verschil? In mediteren. Nee, geen spiritueel gedoe of het bedenken van een hippieachtige setting, maar het ontdekken van je zelfbewustzijn. Het trainen van je brein. Het opschonen van je hersenen. Veel ondernemers klinkt dit te zweverig. Immers, het lijkt wel op ‘onzekerheid’!

Toch zien wij bij onze klanten dat zij die zelfbewust zijn beter ondernemen, plezieriger met hun klanten omgaan en hun medewerkers meer waardering geven. Zij maken hun prognoses waar. Ze zijn consequenter en gedisciplineerder als het om de beleving van hun kernwaarden gaat. Hun klanten zijn trouwer en het kopen bij hen wordt ervaren als een feestje. Zelfbewustzijn haalt de rem eraf en ziet klanten als gasten. Vrienden en welkome passanten. Welke ervaringen en gedachten uit het verleden zorgen bij u voor stress? Waarom krijgt u maar niet die prognose gerealiseerd? Denk eens na.

Misschien helpt een gesprek met één van onze adviseurs u om het over een andere boeg te gooien!

Meer weten?

"Ik kan je er alles over vertellen!"

Hans Klaasse

Hans Klaasse

Strategie & Organisatie

  • Laat je gegevens achter
    en ik neem contact met je op

    Ons contacten mag natuurlijk ook!

Privacystatement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen