Nadenken en vervolgens doen!

Hans Klaasse

Het doordenken waard!

Ik ben voorstander van het ‘proberen’. Wie niets probeert komt ook tot niets. Ondernemers zijn soms een beetje lamgeslagen. Spijt van gemaakte fouten en bang om zich opnieuw te vergissen. Beklemmend! Als je met dit soort ondernemers praat vraag je jezelf af waarom ze nog ondernemen. Ik ben juist een voorstander van proberen, durven en fouten maken. Door die instelling gun ik ook mijn medewerkers dezelfde houding. Alles beter dan passiviteit. Er zit een groot voordeel aan. Mensen die fouten en vergissingen durven te maken, zijn beter toegerust voor uitdagingen en tegenslag. Een niet te versmaden eigenschap in deze tijd. Ondernemers moeten inzetten op probeer- en leerstrategieën. Dat leert hen zich snel aan te passen aan de immer wisselende omstandigheden.

Wij proberen onze klanten hierbij te helpen. Vaak komen ze langs om allerlei ideeën te toetsen. Gaat het wel? Hoeveel kans maak ik onder deze marktomstandigheden? Welke uitstraling en middelen zijn nodig om succesvol te verkopen? Zonder over allerlei essenties heen te stappen zeg ik vaak: “Probeer het gewoon!” Soms moet je het andersom proberen. Samen bedenken we dan allerlei scenario’s. Dat is goed. Het brein wordt hierdoor gestimuleerd. Laat je beide hersenhelften samenwerken. Ratio en emotie. Rekenen zonder berekend te zijn. Beslissingen nemen zonder bang te zijn.

Bent u ook toe aan een vernieuwende aanpak als het gaat om marketing en communicatie? Bel ons!

Meer weten?

"Ik kan je er alles over vertellen!"

Hans Klaasse

Hans Klaasse

Strategie & Organisatie

  • Laat je gegevens achter
    en ik neem contact met je op

    Ons contacten mag natuurlijk ook!

Privacystatement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen