Interessant

Veel mensen vinden alles interessant. Ze kunnen zich verliezen is van alles en nog wat. Ze hebben geen focus en laten ze zich van het ene ‘goede plan’ naar het andere ‘succesvolle project’ slingeren. Dat is best lastig, alles is immers interessant. Er zijn echter ook mensen (dus ook ondernemers) -laten we dat niet vergeten- die er moeite mee hebben hun interesse te activeren. Weinig creatief en passief in het ontdekken van nieuwe dingen. Evenzeer lastig.

Ondernemers willen groeien dus het is wel belangrijk om geïnteresseerd te zijn in zaken die het ondernemerschap behelzen. Nog even terug naar de ondernemers die alles interessant vinden. Zijn die ook overal goed in? Nee, was het maar waar. U kent het lijstje wel, er zijn ‘denkers, ‘doeners’, ‘creatievelingen’, ‘ondernemende types’, ‘sociale types’ en ‘organisatoren’. Welke typering gaat voor u op?

Wij zien onder onze klanten sommige typeringen ‘oplichten’. Dat zal ook bij u best het geval zijn. Waar kunt u completerend zijn aan uw klant? Waar vult u hem of haar het beste aan? Dan moet u wel eerst weten welke zaken moeilijk op de interesse van de klant kunnen rekenen. Bij HJ Media Groep hebben wij veel talent in huis op het gebied van creativiteit en het organiseren van allerlei zaken. ‘Denkers en doeners’. Hoe is dat bij u in het bedrijf?

Meer weten?

Related

Interesting for you!

Originele inhakers voor social media

Scherpzinnige posts die inspelen op dagen of gebeurtenissen die jaarlijks terugkeren, zoals bijvoorbeeld Koningsdag, vragen om planning. Werken met een contentkalender is eerder standaard dan uitzondering.

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.