Online marketing. Het doordenken waard!

Hans Klaasse

Het doordenken waard!

Het bouwen van een website of webshop vraagt doordachte besluiten. Moeten potentiële klanten zich eerst registeren? Dat kan een obstakel zijn. Willen deze mensen nog wel klant worden? Ze moeten eindeloos veel gegevens achterlaten. Ze moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Wachtwoorden invullen en privacy gevoelige informatie verstrekken. Niet echt gastvrij. Er zijn betere methodieken te bedenken. Bij heel veel webshops werken de betaalpagina’s slecht. Veel klanten haken hierdoor op het laatste moment af. Het lijkt wel of webshops het meest uit zijn op data. Data om te gebruiken bij allerlei acties. Dat is niet bepaald klantvriendelijk. Vraag daarom alleen gegevens die echt nodig zijn. Daarnaast; plaats de invulvelden zoveel mogelijk onder elkaar i.p.v. naast elkaar.

Heeft u een gebruikersvriendelijk website en webshop? Zijn deze levendig genoeg of is het een aanéénschakeling van teksten? Nee toch?! Iedereen weet dat tekst nauwelijks wordt gelezen. Ondanks dat, is het een levendige website? Beeld, geluid, beleving, persoonlijk en gastvrij? Een aantrekkelijke website nodigt uit, prikkelt en brengt potentiële klanten ertoe de webshop eens te bezoeken. Dat is toch hetgeen u wilt bereiken! Verkopen. Kortom, het online marketingproces vraagt doordenking. Iets waar wij goed in zijn. Zo krijgt uw bedrijf ook online de volle aandacht.

Wilt u eens sparren met één van onze creatieve webdevelopers? Het is net zo vrijblijvend als nuttig!

Meer weten?

"Ik kan je er alles over vertellen!"

Hans Klaasse

Hans Klaasse

Strategie & Organisatie

  • Laat je gegevens achter
    en ik neem contact met je op

    Ons contacten mag natuurlijk ook!

Privacystatement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen