HJ Media Groep viert 15-jarig jubileum

“Onze droom van 15 jaar geleden is gerealiseerd en dat is geweldig!”

HJ Media Groep bestaat 15 jaar. Dat betekent 15 jaar met plezier werken, 15 jaar fantastische opdrachtgevers, 15 jaar mooie projecten en 15 jaar unieke ontwikkelingen. We zijn er trots op dat we de afgelopen 15 jaar al voor vele opdrachtgevers fraaie dingen hebben mogen maken en staan daarom graag stil bij deze bijzondere mijlpaal.

Wat ontstond als een droom vanaf een zolderkamertje, is in vijftien jaar uitgegroeid tot een professioneel bedrijf op het gebied van datagedreven communicatie. Toen HJ Media Groep in 2008 door Hendrik Jan en Annemarie van der Rhee werd opgericht, stond datagedreven communicatie nog in de kinderschoenen. Zo werden klanten bediend met de automatische opmaak van diverse catalogi en het versturen van e-mailnieuwsbrieven. Inmiddels maken steeds meer klanten van HJ Media Groep kennis met de kracht van datagedreven communicatie. Het stelt bedrijven namelijk in staat om zich te onderscheiden, de betrokkenheid van klanten te vergroten en uiteindelijk een hoger rendement te behalen op hun investeringen in marketing en communicatie.

Vele gebeurtenissen
De afgelopen 15 jaar hebben vele gebeurtenissen de revue gepasseerd. Zo heeft de online dienstverlening een enorme groei doorgemaakt en is HJ Media Groep vanwege groei maar liefst vijf keer verhuisd. Maar is er door corona ook roet in het eten gegooid voor Port of BUSINESS, het zakelijke netwerkplatform met de magazines Drechtsteden en Rijnmond BUSINESS. Aan de andere kant is door de ruimte die tijdens de corona-epidemie ontstond de oprichting van zusterbedrijf Pretore in een stroomversnelling terecht gekomen. Ondertussen worden er bij Pretore in Dordrecht on-demand- Bijbels en boeken geprint en is het met de productiefaciliteiten van Pretore mogelijk om de klanten van HJ Media Groep nog beter te bedienen.

Trots
Hendrik-Jan en Anne-Marie hadden dit alles vooraf niet kunnen bedenken. Ze zeggen hierover: “We zijn een klein bedrijf maar volwassen op het gebied van datagedreven communicatie. Onze droom van 15 jaar geleden is gerealiseerd en dat is geweldig! De groei van HJ Media Groep, de professionaliteit en onze tevreden klanten zijn het resultaat van hetgeen wat wij met elkaar als team hebben neergezet. Hier zijn we ongelooflijk trots op! En natuurlijk zijn we ook dankbaar voor het vertrouwen dat wij van onze klanten hebben gekregen. Zonder hen was het vijftienjarig jubileum niet mogelijk geweest.”

Jubileumboek
Door de nauwe samenwerking met Pretore kunnen we bij HJ Media Groep nu zelf ook boeken produceren. Des te meer reden om vanwege deze bijzondere mijlpaal ons eigen boek uit te geven dat we cadeau geven aan onze relaties. Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de opmaak hiervan. Waarna wij dit in eigen beheer kunnen gaan produceren en verspreiden. Wij houden u hiervan op de hoogte!

Meer weten?

Related

Interesting for you!

Datagedreven communicatie

Wat is datagedreven communicatie?

Datagedreven communicatie is een manier om informatie te verzamelen en te gebruiken om gerichte en effectieve communicatie te creëren. Het kan worden gebruikt om marketingcampagnes

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.