Smart Online

Wij zijn jouw partner bij een online totaaloplossing. Wij bedenken, ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden. Dat doen we onderscheidend. De klant staat centraal, de boodschap moet blijvend de volle aandacht krijgen.

Development

Iedere samenwerking start met een uitgebreide kennismaking en inventarisatie van wensen en behoeften, waarbij functionaliteiten en het ontwerp van de website uitgebreid worden besproken.

Inventarisatie

Elke website starten wij met een inventarisatiesessie. Hierin bespreken wij jouw eisen en wensen zodat wij een passend ontwerp kunnen maken.

Ontwikkelen

Naast functionaliteit zijn uitstraling en design van belang zodat de website helemaal past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Modern en tijdloos.

Life

Als je website gelanceerd kan worden, gaan we life. Het echte werk begint dan pas. Hij is nooit af. De lancering is pas het begin!

Onderhoud

Betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke elementen voor een website.

Hosting

De meeste websites die wij gebouwd hebben hosten wij zelf. Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat jouw website altijd veilig is, en kunnen we bij onderhoud downtime beperken.

Security

Wij maken gebruik van verschillende tools om jouw website veilig te houden. Wanneer jouw website desondanks toch aangevallen wordt zorgen wij ervoor dat de schade beperkt blijft.

Up-to-date CMS

Wij houden jouw website up to date. Wij updaten het CMS systeem en de gebruikte plugins. Hierdoor wordt de kans op een hack zo klein mogelijk. Een veilig gevoel, zonder zorgen.

Optimalisatie

De vindbaarheid op internet is allesbepalend. Uiteraard letten wij op de juiste instellingen. Daarnaast optimaliseren wij de website door -desgewenst op abonnementsbasis- deze te bewerken, verrijken en de juiste zoekwoorden te gebruiken.

Vindbaarheid

Wanneer jouw website life gegaan is, gaan wij na een paar maanden kijken hoe de website gevonden word? Aan de hand hiervan maken we een rapportage en gaan wij met jou om de tafel om te bespreken hoe wij de website kunnen optimaliseren.

SEO/SEA

Of je moet gaan voor SEO, SEA of een combinatie daarvan is afhankelijk van de concurrentie op zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden. Wij nemen jou bij de hand en brengen een advies uit voor jouw situatie. Altijd gericht op de klantgroep.

Content

Met ons content abonnement zorgen wij ervoor dat er regelmatig nieuwe content aan je website wordt toegevoegd. Hierdoor blijft jouw website ook op content gebied up to date. Samen met jou zoeken we naar inhoud die doel treft.

Meer weten?

"Wij kunnen je er alles over vertellen, neem contact op!"

Wij beschikken over alle deskundigheid, ervaring en kennis om van jouw online oplossing een doeltreffend marketinginstrument te maken.

Ibe de Vries

Online & Optimalisatie

Jeroen van der Rhee

Online & Dataspecialisme

Wilmer van Bruchem

Online & Multimedia

  • Laat je gegevens achter
    en wij nemen contact met je op

    Ons contacten mag natuurlijk ook!