Smart Online

Partner bij een online totaaloplossing

Wij zijn jouw partner bij een online totaaloplossing. Wij bedenken, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren. Dat doen we onderscheidend. De klant staat centraal en de boodschap krijgt blijvend de volle aandacht.

Development

Jouw online oplossing gerealiseerd!

Iedere samenwerking start met een uitgebreide kennismaking en inventarisatie van wensen en behoeften, waarbij functionaliteiten en het ontwerp van de website uitgebreid worden besproken.

#

Inventarisatie

#

Functionaliteit

#

Life

Inventarisatie

Het proces starten wij met een inventarisatiesessie. Hierin bespreken wij jouw eisen en wensen zodat wij een passend ontwerp kunnen maken.

Functionaliteit

Naast functionaliteit zijn uitstraling en design van belang zodat de website helemaal past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Modern en tijdloos.

Life

Als jouw website gelanceerd kan worden, gaan we ‘life’. Wij geloven namelijk dat dan het echte werk pas begint. Een website is nooit af. De lancering is pas het begin!

Onderhoud

Altijd de laatste versie

Betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke elementen voor een website.

#

Hosting

#

Security

#

Up-to-date CMS

Hosting

De meeste websites die wij ontwikkeld hebben, hosten wij zelf. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat jouw website altijd veilig is . Bovendien kunnen we bij onderhoud de downtime, de tijd dat de website niet bereikbaar is, beperken.

Security

Wij maken gebruik van verschillende tools om jouw website veilig te houden. Wanneer de website desondanks toch aangevallen wordt, zorgen wij ervoor dat de schade beperkt blijft.

Up-to-date CMS

Wij houden jouw website up-to-date. Wij updaten niet alleen het CMS systeem, waarmee je de website kunt beheren maar ook de gebruikte plugins. Plugins zijn extra modules bijvoorbeeld op het gebied van (contact)formulieren. Hierdoor wordt de kans op een hack zo klein mogelijk. Een veilig gevoel, zonder zorgen.

Optimalisatie

Altijd op zoek naar verbetering

De vindbaarheid op internet is allesbepalend. Uiteraard letten wij op de juiste instellingen. Daarnaast optimaliseren wij de website door -desgewenst op abonnementsbasis- deze te bewerken, verrijken en de juiste zoekwoorden te gebruiken.

#

Vindbaarheid

#

SEO/SEA

#

Content

Vindbaarheid

Wanneer jouw website ‘life’ is gegaan, onderzoeken we na een bepaalde periode de vindbaarheid van de website. Aan de hand hiervan maken we een rapportage en gaan wij met jou om de tafel om te bespreken op welke manier wij de website verder kunnen optimaliseren.

SEO/SEA

We letten ook op SEO, SEA of een combinatie daarvan. Afhankelijk van de concurrentie brengen we zoekwoorden in beeld waarop jij gevonden kunt worden. Wij nemen jou bij de hand en brengen een advies uit voor jouw situatie. Altijd gericht op de klantgroep.

Content

Met ons content abonnement zorgen wij ervoor dat er regelmatig nieuwe content aan de website wordt toegevoegd. Hierdoor blijft jouw website ook op content gebied up-to-date. Samen met jou zoeken we naar inhoud die doel treft.

Meer weten?

Wij kunnen je er alles over
vertellen, neem contact op!

Wij beschikken over alle deskundigheid, ervaring en kennis om van jouw online oplossing een doeltreffend marketinginstrument te maken.

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.