Smart Media

Partner bij een online totaaloplossing

Wij personaliseren reclame-uitingen op een deskundige wijze, met wezenlijk effect. Smart Media is toepasbaar in bijna elke branche en binnen elke onderneming of organisatie.
HJMG stappen plan

Data

Lorem ipsum dolor

We brengen in kaart welke gegevens en welke vormen van communicatie jij het beste kan inzetten om jouw (potentiele) klanten doeltreffend te bereiken.
#

Database

#

Inventarisatie

#

Tekst / beeld

Database

Elke Smart Media-oplossing begint met een database. Het maakt niet uit of dit een Excel database, een kassasysteem of een ander systeem is. Wij helpen jouw informatie te ontsluiten.

Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase gaan we met jou om tafel om te kijken hoe we de database het beste kunnen ontsluiten. Specifieke en klantgerichte data. Strak op het doel af!

Tekst / beeld

Aan de hand van de inventarisatiesessie kijken we welke Smart Media oplossing het meest geschikt voor jou is. Zo kunnen we bepalen of de pagina’s, beelden, teksten of een combinatie daarvan, voldoende ’teweeg’ brengen.

Uniek

Lorem ipsum dolor

Jij wilt uniek zijn in jouw communicatie? Om dit te realiseren creëren wij verschillende klantprofielen. Dit is mogelijk voor verschillende klantengroepen tot aan één profiel per individuele klant.
#

Profiel

#

Loyalty

#

Klantspecifiek

Profiel

Wanneer de variaties bekend zijn, gaan we kijken in welke profielen jouw klanten vallen. Zo kunnen we jouw klanten uniek en persoonlijk aanspreken.

Loyalty

In onze Smart Media-oplossing is het zeer eenvoudig om een loyalty-programma op te nemen. Loyalty-programma’s versterken de band met de klant.

Klantspecifiek

Wanneer de variaties, profielen en het loyalty-programma bekend zijn zorgen wij ervoor dat elke klant een persoonlijk en uniek item naar eigen interesses ontvangt.

Meetbaar

Lorem ipsum dolor

Het rendement is bewezen hoger dan andere vormen van media-uitingen. Het meten is eenvoudig in te regelen en de uitkomst is direct te herleiden. Dat is pas effectieve reclame!
#

Varianten

#

Conversie

#

Data verrijken

Varianten

Door middel van het loyalty-programma kun je precies zien welke Smart Media varianten het beste hebben gewerkt. Deze informatie kunnen we vertalen en corrigeren in de database zodat jouw uiting de volgende keer nog meer rendement oplevert.

Conversie

Na een bepaalde periode gaan wij samen met jou om de tafel om te bepalen wat de Smart Media-uiting nu écht voor jou heeft opgeleverd. Aan de hand van dit gesprek bepalen we de strategie voor de volgende campagne! Zo gaan de uitingen steeds meer effect opleveren.

Data verrijken

Na elke Smart Media-uiting bekijken we samen op welke manier we de Smart Media-uiting in het vervolg nog meer op de interesses van jouw klant kunnen laten aansluiten. Continu is de actie, middels terugkoppelen en doorschakelen, gericht op de klant.

Meer weten?

Wij kunnen je er alles over
vertellen, neem contact op!

Wij zijn graag bereid je alle ins- en outs van onze Smart Media oplossing toe te lichten. Onze klanten hebben reeds ervaren dat het werkt!
Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.