Websites

Op zoek naar een doelgerichte website?

Wij zijn jouw partner bij een online totaaloplossing. Wij bedenken, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren. Dat doen we onderscheidend. De klant staat centraal en de boodschap krijgt blijvend de volle aandacht.

Waarom een website

bij HJ Media Groep?

Kijk verder wat HJ Media Groep allemaal voor jou kan betekenen. 

Aansprekend design

Op zoek naar een sfeervol en knallend ontwerp voor jouw digitale oplossing? Onze UI-designers vertalen jouw idee naar een passend ontwerp. Door een vaste stijl te hanteren roept dit bij jouw doelgroep herkenning op. Strategisch, creatief en met een duidelijke missie!

Nieuwste technieken

Ons team van ervaren webontwikkelaars werkt met de nieuwste technologieën en frameworks. We werken samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Of je een opvallend ontwerp wilt of een website die is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij beschikken over de expertise en de tools om aan jouw wensen te voldoen.

Veel expertise in huis

Bij HJ Media Groep ben je verzekerd van een totaalpakket aan communicatie-experts. Ons team bestaat uit getalenteerde webontwikkelaars, creatieve designers, scherpe tekstschrijvers, ervaren fotografen en videografen en strategische marketingspecialisten. Samen creëren wij unieke en onderscheidende communicatie die jouw doelgroep raakt en jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Veilige website

GBS banner beeld

Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw website veilig, snel en betrouwbaar is. We gebruiken de nieuwste beveiligingsprotocollen om jouw website te beschermen tegen hackers en malware. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website snel laadt en beschikbaar is voor jouw klanten.

Steeds meer effect

Door middel van diverse meet- en rapportage tools kunnen we precies zien welke pagina’s het beste werken. Deze informatie kunnen we (indien gewenst) vertalen naar duidelijke rapportages en verbeterpunten op de website. Zo zal je website steeds meer impact maken. 

Roadmap naar je nieuwe website

Zo doen we dat!

Een goede website is tegenwoordig essentieel voor elke onderneming. Het is de eerste indruk die klanten van jouw bedrijf krijgen en kan bepalend zijn voor het succes van jouw onderneming. Om dit proces van A-Z goed te laten verlopen hebben we een stappenplan ontwikkeld. 

HJMG bolide

Meer weten?

Wij kunnen je er alles over vertellen!

0 +
Opgeleverde websites
0 +
Websites in beheer

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

"*" geeft vereiste velden aan

Voorwaarden*
Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.