Nederlof Mode

Concept, invulling & realisatie

Nederlof Mode

Persoonlijk voor iedereen

De winkels van Nederlof Mode in Capelle a/d IJssel en Zoetermeer showen stijlvolle mode voor mannen. Met veel passie voor het modevak geeft Nederlof Mode passend advies in een persoonlijke sfeer. Ieder seizoen stelt zij zorgvuldig een eigentijdse collectie samen, geïnspireerd door de bezoeken aan de grote modebeurzen in Europa.

Nederlof folder mockup

De juiste boodschap en sfeer

Website

Geheel in lijn met doel en gewenste uitstraling

Nederlof Mode heeft aan ons gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Samen hebben we van tevoren het doel en de uitstraling van de website bepaald. Vervolgens hebben wij een website ontworpen in lijn met de reeds bestaande huisstijl.

Het opdoen van inspiratie is een belangrijk onderdeel van de website, daarom zijn er veel beelden op de website. Tot slot hebben we de website nederlofmode.nl en bruidegommode.nl aan elkaar gekoppeld. Zo is het voor gebruikers gemakkelijker om de verschillende websites te bezoeken.

Nederlof mode website mockup

Geheel in lijn met doel en gewenste uitstraling

Nederlof magazine mockup

Reclame en media-uitingen

Kwaliteit en vernieuwing

Voor Nederlof Mode verzorgen wij geprofileerde reclame en media uitingen. Wij zijn verantwoordelijk voor de gehele opmaak, productie en verzending en dat alles onder één dak. Om deze media uitingen te realiseren maken wij gebruik van het kassasysteem. Hierdoor krijgt elke klant op basis van zijn aankoopgedrag een persoonlijke communicatie uiting op de mat.  

Ook geprofileerd uw klanten benaderen?

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.