Wij verzorgen de complete on- en offline marketing voor Nederlof Mode.

Logo, huisstijl, visitekaartjes fotografie, website, nieuwsbrieven, magazines, kaarten, winkelmateriaal

Nederlof Mode

Persoonlijk voor iedereen

De winkel van Nederlof Mode in Capelle a/d IJssel biedt stijlvolle mode voor mannen aan. Met veel passie voor het modevak geeft Nederlof Mode passend advies in een persoonlijke sfeer. Ieder seizoen stellen zij zorgvuldig een eigentijdse collectie samen, geïnspireerd door de bezoeken aan grote modebeurzen in Europa.

Nederlof folder mockup

De juiste boodschap en sfeer

Website

Geheel in lijn met doel en gewenste uitstraling

Nederlof Mode heeft aan ons gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Samen hebben we van tevoren het doel en de uitstraling van de website bepaald. Vervolgens hebben wij een website ontworpen in lijn met de reeds bestaande huisstijl.

Het opdoen van inspiratie is een belangrijk onderdeel van de website, daarom zijn er veel beelden op de website. Deze worden door HJ Media Groep elk seizoen vervangen door foto’s van de nieuwe collectie.

Tot slot hebben we de website nederlofmode.nl en bruidegommode.nl aan elkaar gekoppeld. Zo is het voor gebruikers gemakkelijker om de verschillende websites te bezoeken.

Op dit moment zijn we ook bezig met het ontwikkelen van een webshop.

To be continued!

Geheel in lijn met doel en gewenste uitstraling

Reclamedrukwerk, media-uitingen en fotografie

Kwaliteit en vernieuwing

Voor Nederlof Mode verzorgen wij geprofileerde reclame en media uitingen. Wij zijn verantwoordelijk voor de gehele opmaak, productie en verzending en dat alles onder één dak. 

Ook regelen wij dat er elk seizoen nieuwe foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf met wie wij nauw samenwerken.

Om deze media uitingen te realiseren maken wij gebruik van de datagegevens van het kassasysteem. Hierdoor krijgt elke klant op basis van zijn aankoopgedrag een persoonlijke communicatie uiting op de mat.  

Maandelijks versturen van nieuwsbrieven

Redactie, opmaak en verzending

We zijn verantwoordelijk voor de redactie, opmaak en verzending van de nieuwsbrieven Nederlof. De focus ligt voornamelijk op het presenteren van scherpe aanbiedingen en deze zo goed mogelijk onder de aandacht van de klant te brengen. Door middel van doelgerichte communicatie streven we ernaar om de boodschap effectief over te brengen en de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Ook geprofileerd uw klanten benaderen?

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.