De kracht van onze samenwerking met Fidor – van idee tot realisatie en verspreiding

Branding, website, video’s & promotie

Over Fidor

In het kort

Fidor accountants & belastingadviseurs te Ridderkerk, is een jong en dynamisch accountantskantoor met een sterke IT- en advies focus.

Fidor is een creatieve samenvoeging van de Italiaanse woorden ‘Fidem’ (vertrouwen) en ‘Valore’ (waarde), woorden die in hun dienstverlening centraal staan. 

Complete huisstijl

Herkenbaar en onderscheidend

Strategie
Het bepalen van een strategie is van essentieel belang. Samen met Fidor dachten wij goed na over de doelgroep. Op basis hiervan hebben wij een strategie bepaald.

Ontwerp
Nadat de overeengekomen strategie bepaald was, hebben wij deze vertaald naar een ontwerp voor vrijwel alle media-uitingen.

Uitvoering
Uiteindelijk hebben wij het ontwikkelde ontwerp terug laten komen in verschillende media-uitingen. Zo hebben wij een persoonlijk receptenboek met bijpassend doosje gemaakt en de buitenreclame op het pand van Fidor gerealiseerd.

Belettering van bedrijfsauto's

Zichtbaar op de weg

Realisatie website

Design & Development

Realisatie "Werken Bij" website

toffebaan.fidor.nl

Werken bij website
Naast het realiseren van de bedrijfswebsite van Fidor hebben we ook een “werken bij” website mogen realiseren.

Het doel van deze website is om meer medewerkers aan te trekken. Daarnaast is het handig voor potentiële werknemers om gelijk duidelijk te zien waar Fidor voor staat en wat ze te bieden hebben.

Op de website kun je niet alleen de banen zien maar ook ervaringen van medewerkers lezen. Daarnaast vind je stap voor stap de sollicitatieprocedure terug en lees je hoe je je goed kunt voorbereiden op je gesprek. We hebben de website zo gebouwd dat je eenvoudig kunt navigeren en direct kunt solliciteren.

 

Klantrelatiemagazine

Actueel en betrokken

Drie keer per jaar maken wij het klantrelatiemagazine Fidor inzicht. Ten tijde van de coronacrisis hebben wij een speciale editie gerealiseerd. Een magazine boordevol artikelen met actuele informatie en tips maar ook verhalen uit de praktijk. Kortom een waardevol naslagwerk en geheel passend in deze bijzondere tijd! 

Fidor 10 + 1 jubileum

Uitnodigingen

Woensdag 15 juni 2022 vierde Fidor haar 10 + 1 jubileumfeest bij Hotel ARA in Zwijndrecht. Wij hebben de uitnodigingen voor dit feest mogen verzorgen.

Bekijk de gerealiseerde website!

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.