Meer conversie en online zichtbaarheid voor ‘dit is Bas’.

Concept, invulling & realisatie

Over de opdrachtgever

Wie is BAS?

Dit is Bas. voert keukenmontage-afval milieubewust af.

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken blijft er enorm veel montage-afval achter. Wat te doen met deze materialen? Wie voert het af? En op welke wijze? Allemaal vragen waar BAS een antwoord op heeft. BAS is dan ook ontstaan vanuit een behoefte om na de plaatsing van de keuken het montage-afval snel, gescheiden en efficiënt af te voeren. Niet voor niets werkt zij samen met gerenommeerde keukenleveranciers en -monteurs.

Dit is bas magazine

De juiste boodschap en sfeer

Dit is bas website

De vraag van BAS

In het kort

De oude website en illustraties waren verouderd en voldeed niet meer aan de wensen van de klant. Daarnaast was er behoefte aan promotie voor meer naamsbekendheid, zowel via online- als offlinekanalen. Naar volle tevredenheid en met veel plezier heeft HJ Media Groep de website opgeleverd en diverse media-uitingen verzorgd. En daarmee zijn de opdrachten niet afgerond. Optimalisatie van de website blijft een on-going proces en datzelfde geldt voor diverse campagnes. 

Dit hebben wij gedaan​

Nieuwe website

Overzichtelijke inrichting​

De oude website was toe aan een flinke update. We hebben dan ook een nieuw design gemaakt. De website heeft een duidelijke en overzichtelijke inrichting en er is gewerkt met frisse en herkenbare illustraties. Ook zijn klantervaringen onderdeel van de website. Tot slot is er natuurlijk een ‘call to action’. Zo kunnen bezoekers via de website het contactformulier invullen.

Media-uitingen

Alles onder één dak

Voor dit is BAS verzorgen wij diverse reclame en media-uitingen. Zowel het ontwerp als de content worden in prettige samenwerking met BAS gerealiseerd. Het resultaat is dat alle uitingen bij elkaar passen en zo dezelfde boodschap uitstralen. Bovendien vinden alle werkzaamheden op het gebied van opmaak, redactie, productie en verzending allemaal plaats onder één dak. Wel zo makkelijk.

Ook op zoek naar een strategisch marketingpartner?

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.