Een nieuwe, overzichtelijke website voor de Groene Stroom

Concept, invulling & een nieuwe website

Over De Groene Stroom

Voor een duurzame regio

De Groene Stroom is een (de enige) energiecoöperatie in Ridderkerk en Barendrecht die zich bezighoudt met het versneld verduurzamen van energie met een maximaal rendement voor de deelnemers.

Dat kunnen naast zonnedaken tevens zonneparken, windenergie en andere duurzame activiteiten zijn. Iedereen, ook bedrijven en organisaties kunnen lid worden van coöperatie De Groene Stroom. Leden hebben daarmee stemrecht op de ledenvergadering en delen mee in de voordelen.

Ontwikkeling van de website

Bewust veel 'call to action'

De oude website was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de wensen van de klant. We hebben dan ook een compleet nieuw design gemaakt. De website heeft een duidelijke en overzichtelijke inrichting en er is gewerkt met frisse beelden.

De doelstellingen van De Groene Stroom zijn eveneens een goed zichtbaar. Tot slot is er bewust veel ‘call to action’. Zo kunnen bezoekers via de website lid worden van De Groene Stroom.

Evenementmodule

Vrijheid om zelf de website te actualiseren

Een specifiek onderdeel van de website is de evenementmodule. De Groene Stroom heeft door deze module de mogelijkheid om bijeenkomsten op de website te plaatsen waarvoor geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Tevens kunnen ze nieuwsberichten en projecten toevoegen. Deze module geeft De Groene Stroom de vrijheid om zelf de website te actualiseren met relevante gegevens en informatie.

Bekijk het resultaat!

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.