BMUonline: de realisatie van een waardevol platform

Webapplicatie

Gebruiksvriendelijk Bijbel platform

De Bijbel voor iedereen!

Design

Development

In de zeventiende eeuw konden steeds minder mensen de Bijbel in de oorspronkelijke taal, het Grieks of Hebreeuws, lezen. De Statenvertaling, een zuivere en zorgvuldige vertaling van de grondtekst, zorgde ervoor dat mensen in hun eigen taal God konden horen spreken in Zijn Woord.

De Statenvertaling is nog steeds de vertaling die dichtbij de originele tekst staat. Alleen: cultuur en taal veranderen. De Bijbel met uitleg zorgt ervoor dat iedereen de Statenvertaling kan begrijpen. 

Erdee Media Groep

Verkennen, verbinden en versterken

De Bijbel als het Woord van God krijgt steeds minder gezag. Midden in deze turbulente tijd is Erdee Media Groep actief om de Bijbelse boodschap te laten horen. Het is haar missie om als mediabedrijf actualiteit te verbinden aan de reformatorische beginselen in de samenleving. Onder Erdee Media Groep vallen onder andere het Reformatorisch Dagblad, De Banier, Terdege, Digibron en BMUonline.  

Realisatie huisstijl

Kleurgebruik binnen Erdee Media Groep

In samenwerking met Erdee Media Groep hebben wij de propositie van BMUonline verder uitgewerkt. Hierbij hebben we een passende huisstijl ontworpen die naadloos aansluit bij de huisstijl van EMG.  

Hebben we je interesse gewekt?

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.