Wij verzorgen al het drukwerk voor Amega

Visitekaartjes, flyers, briefpapier, personeelsmagazines, spiegelhangers, boekjes, vouchers, canvasdoeken, posters, offertemappen en kadokaarten

Wie is Amega

Automotive branche

Amega Groep bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 450 mensen, is de moedermaatschappij van diverse dealerschappen (Ames Autobedrijf, SvensCar, H-Point en Van Mill) Service Only, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting.

Amega is jouw partner in mobiliteit! 

Amega Samen sterk pakket

Concept en uitvoering

Voor Amega hebben wij een gepersonaliseerd magazine gerealiseerd om de medewerkers een hart onder de riem te steken ten tijde van de coronacrisis. In het magazine staan onder andere interviews met medewerkers waarin zij vertellen hoe zij met elkaar de crisis te lijf gaan.

De medewerkers ontvingen bij het magazine twee op maat gemaakte spellen aangeboden door de personeelsvereniging en een bamboe snij-/serveerplank met een voor deze gelegenheid speciaal ontworpen beeldmerk.

De snij-/serveerplank is een mooie teaser naar het geschenk; een smakelijk pakket naar keuze verzorgt door Nannings Cooking uit Dordrecht. Met een unieke code op de bijgaande voucher kunnen medewerkers inloggen op een voor deze gelegenheid in het leven geroepen website en één van de zes pakketten bestellen.

HJ Media Groep is zowel voor het concept als de uitvoering verantwoordelijk. Gezien de positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen, is het “Amega Samen sterk pakket” goed in de smaak gevallen. 

Reclame- en media-uitingen

invulling en realisatie

Voor Amega verzorgen wij verschillende reclame en media-uitingen zoals kranten, brochures, folders en magazines. De krant Amegazine wordt twee keer per jaar verspreid aan maar liefst 180.000 huishoudens en de personeelsnieuwsbrief komt drie keer per jaar uit en wordt opgestuurd naar de personeelsleden. Van A tot Z zijn wij betrokken bij de (creatieve) invulling en de realisatie.

Strategische partner

Volledig ontzorgt!

Wij nemen interviews af, werken de teksten uit, fotograferen, maken op, printen en versturen. Omdat wij alles zelf in huis hebben, mogen wij ons strategisch marketingpartner van Amega noemen. Een hele mooie organisatie om voor te mogen werken.

Verder maakt Amega gebruik van ons portaal waarin het heel eenvoudig is om briefpapier, factuurpapier, visitekaartjes, flyers et cetera te bestellen.

Ook op zoek naar een strategisch marketingpartner?

Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.