Open huis HJ Media Groep & Pretore

Van harte welkom van 15.00 tot 18.00 uur

Het is je vast niet ontgaan; de oprichting van het zusterbedrijf Pretore in Dordrecht. De volledig geschikt gemaakte bedrijfsruimte staat inmiddels vol met indrukwekkende machines en technologie. En dat is natuurlijk niet voor niets, hiermee maken wij Printing-on-Demand voor Bijbels en boeken mogelijk. Wij zijn trots op dit unieke concept en nodigen je daarom van harte uit voor ons open huis!

Je krijgt de mogelijkheid om het proces van produceren en binden van verschillende Bijbels en boeken, catalogi en brochures met eigen ogen te bekijken. Bovendien krijg je inzicht in andere werkzaamheden zoals het printen en afwerken van magazines, briefpapier en ander promotiemateriaal. Immers ook alle productiewerkzaamheden van HJ Media Groep zijn ondergebracht bij Pretore. HJ Media Groep is sinds kort gevestigd in een nieuw modern kantoorpand in Ridderkerk. Daar zijn geen productiefaciliteiten, maar met de komst van Pretore was dit ook niet meer nodig.

Op donderdag 8 december ben je van 15.00 tot 18.00 uur van harte welkom aan de Calandstraat 7 in Dordrecht. De middag start met een welkomstwoord en er zijn diverse medewerkers aanwezig die al je vragen kunnen beantwoorden. Ook kun je zelf een kijkje nemen bij de verschillende machines en is er gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten. Natuurlijk zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes. 

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wij kijken uit naar je komst!

Met vriendelijke groet,
Het team van HJ Media Groep en Pretore

Logo Pretore - HJMG

Aanmelden

HJMG bolide
Annemarie

Regelt alles, echt alles!

HJ Media Groep

The numbers of

Al meer dan 15 jaar werken wij aan onderstaande cijfers. Elke dag worden deze cijfers een stukje beter!

0
Creatieve medewerkers
0 +
Succesvolle projecten
0
Tevreden klanten
Kies je kleur
Jouw naam
Hello #your_name

Data driven communication

Een website helemaal in jouw stijl? Kies je kleur en vul je naam in. Klik op de knop en personaliseer de website.