Smart Design

Strategisch, creatief en met een duidelijke missie creëren wij een persoonlijk ontwerp. Om dit te bereiken werken wij vanuit jouw marketingstrategie zodat niet alleen het ontwerp maar ook de uiteindelijke uitvoering bijdraagt aan het doel dat jij voor ogen hebt. Wij gaan altijd voor het beste resultaat!

Strategie

Het opzetten van een strategie is van essentieel belang. Samen met jou denken we goed na over de doelgroep en waar en wanneer we deze tegenkomen? Waarom moeten zij juist voor jou kiezen? En wat is jouw doelstelling? Op basis van deze kernvragen organiseren onze organisatie-adviseurs en marketing-mediaspecialisten samen met jou een aantal strategiesessies en ontwikkelen wij een interne en externe strategie. Die strategie is bepalend voor alle media-uitingen.

Marketing

Jouw boodschap moet op de meest efficiënte en optimale wijze onder de aandacht van de doelgroep worden gebracht. Dit vraagt een vertaling van de propositie naar een onderscheidende boodschap. Welke communicatiemiddelen zetten wij in en wanneer laten we dit plaatsvinden? Een uitgekiende campagne geeft jouw merk een solide basis voor de toekomst.

Communicatie

Hoe vertalen we de essentie van het marketingplan? Elk communicatiemiddel en -uiting heeft zijn eigen aanpak en benadering nodig. De boodschap op de juiste manier overbrengen, dat is de sleutel tot succes. Een heldere visie met een doordacht en doelgericht communicatieplan brengt jouw organisatie verder.

Concept

Het begint bij een goed strategisch plan. Het besef van merk en doelgroep is van essentieel belang. Daarna bedenken wij een idee dat past bij het merk, relevant is voor de doelgroep en spannend genoeg is om gehoord te worden. Eigenlijk een aanvalsplan om het doel te activeren.

Ontwerp

Nadat de ontwikkelde strategie is bepaald, gaan wij deze vertalen naar een ontwerp voor vrijwel alle media-uitingen.

Creatie

Het ontwerpen van het idee naar een impactvolle campagne. Door een vaste stijl te hanteren roept dit bij de doelgroep herkenning op. Strategisch, creatief en met een duidelijke missie! Onze creativiteit is het ontdekken waard. Ons team staat gereed om haar creativiteit te laten ontbranden.

Campagnes

Een heldere communicatiestrategie is de basis voor alle externe en interne communicatie. Jouw unieke verhaal wordt zichtbaar en voelbaar. Zo raken we de doelgroep en – niet onbelangrijk – jouw klanten en medewerkers recht in het hart. Dé plek waar bedrijven en merken omarmd worden.

Huisstijl

Een huisstijl is een belangrijk kenmerk van jouw organisatie. Door een vaste stijl te hanteren roept dit bij de doelgroep herkenning op. Hieronder vallen publicaties, presentaties, aankleding van representatieve ruimtes en alle andere online/offline marketingmaterialen. Eenduidig en consistent.

Uitvoering

Nadat het persoonlijke ontwerp is gerealiseerd start de daadwerkelijke uitvoering in online, social of print.

Online

Ons team van jonge online-marketeers ontwerpen, bouwen en optimaliseren. Een vak apart! Online aanwezigheid vraagt om creativiteit en deskundigheid. Wij nemen de totale ontwikkeling voor onze rekening. Dit is onze verantwoordelijkheid.

Social

Het (social-) medialandschap is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Wie is waar te vinden en met welke content bereik je jouw doelgroep? That’s where we come in! Samen met jou ontwikkelen we een effectieve contentstrategie, gericht op (online) zichtbaarheid, engagement en conversie.

Print

Print blijft een communicatievorm die jouw boodschap perfect kan overbrengen. Wij verzorgen dit doelgericht en efficiënt. Wij gaan voor kwaliteit en tijdloze uitstraling. Soms modern en dan weer klassiek, maar altijd stijlvol en aansprekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

"Wij vertellen graag wat Smart Design voor jouw organisatie kan betekenen. Jij kunt erop rekenen dat dit altijd aansluit bij jouw doel en boodschap."

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Direct contact met ons opnemen is natuurlijk ook mogelijk.

Hendrik-Jan-van-der-Rhee_lr

Hendrik Jan van der Rhee

Strategie & Creatie

Esther-van-de-Rakt_lr

Esther van de Rakt

Concept & ontwerp

Sanne-Mudde_lr

Sanne Kazen - Mudde

Grafische vormgeving

  • Laat jouw gegevens achter
    en wij nemen contact met je op

    Ons contacten mag natuurlijk ook!