Smart Content

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Wij vertalen dit tot een boodschap aan jouw doelgroep. Onze sprankelijke creativiteit leggen wij in de online of offline uitingen. Niet afstandelijk maar dichtbij de boodschap.

HJMG stappenplan SC plat

Plan

Goede voorbereiding is een belangrijke voorwaarde om tot een excellente oplossing te komen. Iedere media-uiting vraagt haar eigen aandacht en specifieke aanpak. Of het nu om een website gaat, een social media campagne of een brochure. Wij gaan altijd voor het beste resultaat.

Communicatie

Ieder uiting vraagt om directheid en duidelijkheid. Al onze creativiteit wenden wij aan om de boodschap maar ook ‘de verpakking’ aantrekkelijk en klantgericht vorm te geven. Dat is de kunst die wij verstaan. Communicatie is ons vak.

Content

Een media-uiting moet kloppen. Beeld en inhoud moeten in verhouding staan tot elkaar. Een evenwichtige boodschap, aantrekkelijk en gericht op herkenning door de doelgroep. Dat kan je met een gerust hart aan ons overlaten.

Tekst

Jouw boodschap op de juiste manier overbrengen, dat is de sleutel tot succes!

Copywriting

Onze tekstschrijvers weten het doel te raken. Teksten die blijven hangen. Teksten die aanspreken. Na een uitgebreide analyse zoeken wij zo samen naar de juiste woorden. Woorden die jij kan waarmaken. Woorden van betekenis.

PR

Public Relations vraagt om transparantie, deskundigheid en een heldere boodschap. Wij gaan dan ook niet over één nacht ijs. Een degelijke voorbereiding, een uitgebreid profiel en plannen die de toon zetten. Nu en later.

Social

Social Media is niet meer weg te denken in onze tijd. Wij creëren gerichte campagnes, afhankelijk van de doelgroep. Een jong team van specialisten zorgt voor beeld en tekst. Een juist evenwicht van die twee trekt de aandacht van de doelgroep.

Beeld

Meerwaarde creëren door visuele zeggingskracht. Dit is mogelijk door foto’s, film en animatie.

Fotografie

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Onze vakfotografen weten de juiste beelden te vangen van uitzonderlijke kwaliteit. Dat trekt, dat vraagt de aandacht en dat spreekt de doelgroep aan. Fotografie is een belangrijk onderdeel en vraagt om de grootste aandacht.

Videografie

In een videobeeld moet iets gebeuren. Onze videospecialisten weten dat als geen ander. Of het nu om het vastleggen van een belangrijke gebeurtenis gaat of om een bedrijfsfilm. Het gaat om het overbrengen van de boodschap. Dynamisch, met emotie (of humor) maar altijd haarscherp.

Animaties

Animaties moeten iets teweegbrengen bij de kijker. Het moet een relatie van herkenning oproepen. Onze specialisten zijn in staat om dit te bewerkstelligen. Graag sparren zij met jou over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, organisatie of merk.

Meer weten?

"Wij kunnen je er alles over vertellen, neem contact op!"

Wellicht is jouw interesse gewekt. Dat zou mooi zijn. Natuurlijk willen wij graag horen van jou welke vragen er zijn. De oplossing is er! Wij staan namelijk klaar om van start te gaan.

Bianca-van-Helden_lr

Bianca van Helden

Redactie & Relatiebeheer

Anniemieke-Kuiper_lr

Annemieke Kuiper

Redactie & Fotografie

  • Laat jouw gegevens achter
    en wij nemen contact met je op

    Ons contacten mag natuurlijk ook!