Wat we doen?

Communicatie met beleving

Wij geloven dat alle media-uitingen met elkaar verbonden moeten zijn. Vanuit deze gedachte bieden wij onze klanten ‘smart’ oplossingen aan. Vanuit een strategisch marketingplan kunnen wij  de diverse communicatiemiddelen slim inzetten, waardoor de boodschap eenduidig en met zo groot mogelijk effect wordt overgebracht.

Professionele wordpress website binnen handbereik

Heb je problemen met je huidige website? Bijvoorbeeld omdat deze niet meer goed werkt of dat de website niet meer bij jullie bedrijf past? Wil je een nieuwe wordpress website laten maken? Dan ben je bij HJ Media Groep, WordPress specialist, aan het juiste adres. Wij nemen het gehele proces van bedenken, daadwerkelijk bouwen van een website tot onderhoud en optimalisatie uit handen. Het resultaat is een WordPress website die helemaal past bij jouw bedrijf en doelgroep maar ook veilig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is.

Onderscheidend
Iedere samenwerking start met een uitgebreide kennismaking en inventarisatie van wensen en behoeften, waarbij functionaliteiten uitgebreid worden besproken. Zo weten onze WordPress specialisten wel raad met: vacatures, online bestelformulieren, oplossingen met WooCommerce, dynamische formulieren, crosspostings, aparte downloadmodules, content segmentkoppelingen, multisites, kaartverkoop en Datawire. Vanzelfsprekend besteden we eveneens aandacht aan de uitstraling en het design van de website zodat deze helemaal past bij jouw bedrijf: een WordPress website geheel op maat.

Veiligheid en vindbaarheid
Naast de functionaliteiten en ontwerp is bij het bouwen van een WordPress website de veiligheid een belangrijk thema. Wij zorgen er voor dat jouw WordPress website altijd veilig is. Bovendien kunnen we bij onderhoud de downtime, de tijd dat de website niet bereikbaar is, beperken. Uiteraard letten wij ten behoeve voor de vindbaarheid door Google op de juiste instellingen en optimaliseren wij de website door -desgewenst op abonnementsbasis- deze te bewerken, verrijken en de juiste zoekwoorden te gebruiken.

Alles in één hand
Wil je een WordPress website laten maken? Wij dragen zorg voor het gehele proces met een perfect eindresultaat en staan graag voor je klaar.

Smart Online

Smart Online

Stabiliteit, uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. Dat zijn naast creativiteit belangrijke kenmerken van onze Smart Design oplossingen. Dit vraagt onderhoud en optimalisatie. Bij ons zijn al deze elementen in goede handen. Zo heeft u één aanspreekpunt, een comfortabele gedachte.

Bekijk Smart Online >
iPhone XS isometric Stand Left