CASE

Werken met Passie

Werken met Passie is een organisatie met een passie voor het maken van de juiste match. De diensten die zij aanbieden zijn werving en selectie, uitzenden en payrolling. Werken met Passie heeft door haar vele contacten en uitgebreide netwerk een groot bereik in de regio. Door hen in te schakelen als personeelsbemiddelaar wordt het bereik van een vacature aanzienlijk vergroot. Daarnaast maken zij een eerste selectie uit de kandidaten.

Videografie

Sfeervol en herkenbaar

Ieder jaar wordt er door Werken met Passie een kerstborrel georganiseerd voor ongeveer 135 medewerkers die zij uitzenden en detacheren. Aan ons is gevraagd om deze bijeenkomst op video vast te leggen.

Werken met passie champagne
Smart Content

Smart Content

Plan
Voorafgaande aan de kerstborrel is de doelstelling bepaald en zijn belangrijke elementen goed besproken. Zo was het vastleggen van sfeer en zorgdragen voor herkenbaarheid belangrijk. Ook waren er specifieke wensen op het gebied van muziek.

Beeld
Het uiteindelijke resultaat bevat alle elementen die van tevoren zijn besproken. De video past bij de uitstraling van het bedrijf en biedt daardoor toegevoegde waarde om aan relaties te kunnen tonen. Tevens hebben wij rekening gehouden met de lengte van de video zodat de video -zonder onderbreking – op alle kanalen afgespeeld kan worden.

Resultaat

Benieuwd naar het resultaat?