CASE

VMB Automation

VMB Automation is een gerenommeerde organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van hard- en software voor besturingstechnieken. Haar opdrachtgevers zijn onder andere actief in de maritieme sector, on- en offshore sector, olie- en gassector, agro- en foodsector en watermanagement.

Relatiemagazine

Een kijkje in de ‘keuken’ van VMB Automation

Voor VMB Automation hebben wij het relatiemagazine ‘IMPACT’ gerealiseerd. Deze naam is niet voor niets gekozen en is gekoppeld aan de filosofie van VMB Automation. In het magazine komen diverse wetenswaardigheden van VMB Automation naar voren. Ook biedt het magazine de mogelijkheid om kennis te maken met de mensen achter VMB.

Bladformule

Informeren van klanten en relaties

Wij hebben in prettige samenwerking met VMB Automation een aansprekende bladformule ontwikkeld. Het magazine biedt informatie over de werkzaamheden van VMB, op welke gebieden en in welke landen zij actief is en welke klanten zij heeft. Ook is er aandacht voor de medewerkers van VMB. Aan de hand van het doel zijn er verschillende rubrieken vastgesteld alsook een juiste mix van artikelen. Uiteindelijk is het magazine voorzien van een passend design.

Smart Design

Smart Design

Smart Content

Smart Content

Na het vaststellen van de bladformule zijn we aan de slag gegaan met de content en de opmaak. Deels zijn teksten aangeleverd en deels hebben wij betrokken relaties en medewerkers van VMB geinterviewd en gefotografeerd. Ook hebben wij de productie van de magazines verzorgd. Wij zijn dan ook betrokken in het gehele proces; vanaf het bedenken van een concept tot het uiteindelijke resultaat.