VMB Automation B.V.

VMB Automation is een gerenommeerde organisatie in het ontwerpen en realiseren van hard- en software voor besturingstechnieken.

Voor VMB Automation realiseerden wij een complete branding. Een compleet nieuwe huisstijl met een vernieuwd logo. Ook maakte HJ Media Groep de nieuwe website. We bedachten ter promotie het VMB spel op de bekende versie ‘Mens erger je niet’. Ook maakten we een receptenboek dat door de klant aan zijn relaties werd aangeboden. Complete standinrichting en banners werden door onze designers ontworpen. Ook namen wij de belettering van de bedrijfswagens voor onze rekening. Ook hier namen wij alle zorg uit handen van de klant.

Marketing

Een strategie moet op de meest efficiënte en optimale wijze onder de aandacht van je doelgroep komen. Dat geeft jouw merk een solide basis voor de toekomst.

Communicatie

Je marketingstrategie vertalen naar de juiste communicatiemix. Een heldere visie met een doordachte en doelgerichte boodschap.

Branding

Wij ontwikkelen voor jouw organisatie een pakkende huisstijl waarmee je naar buiten treedt. Strategisch, creatief en met een duidelijke missie!

Uitvoering

Wij verzorgen de gehele uitvoering van je marketing- en communicatieplan. Van grafische vormgeving tot het bouwen van je website, of zelfs een gepersonaliseerde mailing.