CASE

Vingerling & Partners

Middels stakeholdersmanagement richt Vingerling & Partners zich op duurzame kwalitatieve contacten met publieke en private hoofdrolspelers in de samenleving, op zoek naar draagvlak, strategische inputmomenten, netwerk en alliantievorming. De formele en informele contacten onderhouden zij optimaal en gestructureerd.

Nieuwe website

Doeltreffend en overzichtelijk

Voor Vingerling & Partners hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Hierbij was het belangrijk dat de dienstverlening van Vingerling & Partners goed onder de aandacht werd gebracht.

Vingerling website responsive
Smart Online

Smart Online

Development
Naast het onder de aandacht brengen van de dienstverlening van Vingerling & Partners waren de vele projecten, elk voorzien van een specifieke nieuwsmodule, onmiskenbare elementen om rekening mee te houden. Ook het design moest herkenbaar en geheel passen bij Vingerling & Partners.

Onderhoud
Betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid zijn voor een website cruciaal. Er zijn verschillende tools gebruikt om dit te realiseren. Niet alleen op het moment van oplevering, wij monitoren deze onderdelen voortdurend.

Optimalisatie
Natuurlijk hebben wij gelet op de juiste instellingen van de website zodat de vindbaarheid op internet optimaal is. Bovendien is het mogelijk om nieuws projectmatig te delen via social media.