CASE

Verschoor Sliedrecht

Verschoor Sliedrecht is de leading specialty fashion store. Zij brengt al sinds 1930 de mooiste merken, items en verhalen uit de modewereld naar de hedendaagse man en vrouw. Dat doet zij attentvol, met passie voor het ambacht en met respect voor mens, milieu en dier. Drie generaties Verschoor hebben in meer dan tachtig jaar de zaak opgebouwd tot een waar begrip op modegebied in de Randstad en ver daarbuiten.

Reclame en media-uitingen

Juiste boodschap en sfeer

Voor Verschoor Sliedrecht hebben wij een magazine ontwikkeld. Wij zijn betrokken bij het gehele proces van ontwerp tot realisatie en verzending.

Magazine verschoor
Smart Design

Smart Design

Het magazine hebben wij voorzien van een uitnodigend design dat geheel past bij Verschoor Sliedrecht. Hierdoor is het een communicatiemiddel geworden met de juiste boodschap en sfeer.

Smart Content

Smart Content

Wij hebben niet alleen het ontwerp verzorgd maar hebben voor het magazine ook doeltreffende teksten en beelden gemaakt. De boodschap heeft hierdoor de volle aandacht gekregen.

icon-Smart-Media Copy

Smart Media

Op een deskundige wijze hebben wij een cadeau-cheque voor zowel dames als heren – opgenomen in het magazine – gepersonaliseerd. Hierdoor is er sprake geweest van een unieke één op één communicatie naar de klant.

cover Verschoor