Ricoh Document Center Zuid-Holland

Wij verzorgen de gehele promotie van Ricoh Document Center Zuid-Holland. Ricoh Document Center Zuid-Holland is al ruim 30 jaar expert op het gebied van IT & document oplossingen.

De website van Ricoh Document Center Zuid-Holland is door onze professionals ontworpen en gebouwd. Ga hier naar de website.

In één van de projecten hebben wij voor Ricoh Document Center Zuid-Holland een bedrijfsfilm en persoonlijke folders gerealiseerd. De bedrijfsfilm heeft als doel inzicht te krijgen in de persoonlijke klantbenadering van Ricoh Document Center Zuid-Holland. De film heeft een frisse uitstraling, met in beeld een heldere uitleg wat Ricoh de klant kan bieden. Bekijk de film.

Ook hebben wij persoonlijke folders voor Ricoh Document Center Zuid-Holland ontworpen. Iedere accountmanager heeft zijn eigen brochure met persoonlijk beeld en tekst. Doordat HJ Media Groep ook zelf in hoge kwaliteit kan printen, is het niet noodzakelijk om grote aantallen te produceren. Deze folders worden in kleine oplages geprint.

Het huisstijl-materiaal zoals visitekaartjes, flyers, briefpapier en enveloppen wordt door HJ Media Groep van ontwerp tot eindproduct gerealiseerd.