CASE

Nederlof Mode

De winkels van Nederlof Mode in Capelle a/d IJssel en Zoetermeer showen stijlvolle mode voor mannen. Met veel passie voor het modevak geeft Nederlof Mode passend advies in een persoonlijke sfeer. Ieder seizoen stelt zij zorgvuldig een eigentijdse collectie samen, geïnspireerd door de bezoeken aan de grote modebeurzen in Europa.

Reclame en media-uitingen

Juiste boodschap en sfeer

Voor Nederlof Mode verzorgen wij de complete marketing en communicatie. Dit houdt in dat wij communicatiemiddelen ontwikkelen die passend zijn bij de verschillende doelgroepen binnen het segment man. Per seizoen stellen wij een communicatiekalender op waarbinnen de diverse activiteiten en acties worden uitgevoerd.

Website

Geheel in lijn met doel en gewenste uitstraling

Nederlof Mode heeft eveneens aan ons gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Samen hebben we van tevoren het doel en de uitstraling van de website bepaald. Vervolgens hebben wij een website ontworpen in lijn met de reeds bestaande huisstijl. Het opdoen van inspiratie is een belangrijk onderdeel van de website, daarom zijn er veel beelden op de website. Tot slot hebben we de website nederlofmode.nl en bruidegommode.nl aan elkaar gekoppeld. Zo is het voor gebruikers gemakkelijker om de verschillende websites te bezoeken.

Smart Design

Smart Design

Wij verzorgen het ontwerp en de opmaak van verschillende advertenties, campagnes en brochures. Hierbij werken wij vanuit strategie en houden daarom pro-actief rekening met de wensen van de klant. Voor Nederlof Mode hebben wij een passende look-and-feel ontwikkeld. Een stijl die goed aansluit bij zowel de klant als de fysieke winkels.

Smart Online

Smart Online

Nederlof Mode communiceert ook online. Naast de offline middelen zoals magazines, advertenties, aankondigings- en actiekaarten ondersteunen wij ook alle online momenten, onder andere via digitale nieuwsbrieven. Daarnaast blijven wij de nieuw gecreëerde website optimaliseren.

Smart Content

Smart Content

Wij creëren teksten en beelden die niet alleen passen bij het specifieke profiel van de klant maar ook volledig passen bij de boodschap van Nederlof Mode. Dat is de namelijk de sleutel tot succes.

icon-Smart-Media Copy

Smart Media

Wij personaliseren diverse magazines, brochures en campagnes voor Nederlof Mode. Hierdoor is er sprake van unieke communicatie naar en betrokkenheid bij de klant.

Magazine-A4