CASE

Nannings Cooking

Nannings biedt u een groot assortiment culinaire maaltijden voor de buitenkeuken of barbecue aan. Niet alleen voor feesten en partijen, maar ook voor kleine gezelschappen. Zij doet er alles aan om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast werkt zij uitsluitend met de beste kwaliteit dagverse producten tegen de laagste prijs.

Nieuwe website

Inspirerend en overzichtelijk

Naar aanleiding van een nieuw barbecue-concept hebben wij voor Nannings Cooking een website ontwikkeld. Op deze website is het mogelijk om voor kleine gezelschappen verschillende culinaire eenpersoons BBQ-gerechten te bestellen inclusief instructies voor bereiding.

Smart Online

Smart Online

De website is zo ingericht dat de verschillende gerechten duidelijk en overzichtelijk naar voren komen. Ook is er aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en is er een handige ‘knop’ naar de website nanningscatering.nl opgenomen bij behoefte naar catering voor grote gezelschappen of evenementen.

Smart Content

Smart Content

Wij hebben niet alleen de nieuwe website ontwikkeld maar ook de redactie en fotografie verzorgd. De website is hierdoor voorzien van inspirerende teksten en beelden en dat alles in één hand.

Het nieuwe BBQ'en

Nannings doet het

“Wij doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo worden de gerechten met duidelijke bereidingsinstructies geleverd en is de bestelling van één vlees-, vis- of vegaproduct al voldoende voor één persoon. Wij leveren namelijk per persoon een complete maaltijd. Voor meer variatie of een smakelijke aanvulling raden wij aan onze salades en brood met een dipje mee te bestellen. Zo weet u zeker dat er voldoende is voor iedereen.”

Bekijk de website