Lehmann & Troost

Lehmann & Troost is actief in de handel van verse groente en vers fruit. Zij importeren vanuit de hele wereld en verhandelen lokaal geteelde producten.

In overleg met de klant realiseerde HJ Media Groep een compleet nieuwe branding. Na de huisstijl te hebben vastgesteld bouwden wij een nieuwe website die uitstekend aansluit bij de nieuwe huisstijl. Voor de website verzorgden wij ook de redactie en de fotografie.

Verder komt ook het design van de jaarlijkse kalender uit de studio van HJ Media Groep.

Visitekaartjes, briefpapier en andere huisstijl materialen worden door ons geproduceerd.

Marketing

Een strategie moet op de meest efficiënte en optimale wijze onder de aandacht van je doelgroep komen. Dat geeft jouw merk een solide basis voor de toekomst.

Communicatie

Je marketingstrategie vertalen naar de juiste communicatiemix. Een heldere visie met een doordachte en doelgerichte boodschap.

Branding

Wij ontwikkelen voor jouw organisatie een pakkende huisstijl waarmee je naar buiten treedt. Strategisch, creatief en met een duidelijke missie!

Uitvoering

Wij verzorgen de gehele uitvoering van je marketing- en communicatieplan. Van grafische vormgeving tot het bouwen van je website, of zelfs een gepersonaliseerde mailing.