CASE

Kimon

Stichting Kimon is een zendingsorganisatie, die zich richt op het noodlijdende kind wereldwijd. Via zending en hulpverlening willen zij een handreiking doen om de materiële, lichamelijke, sociale en geestelijke nood van de kinderen te verlichten.

Bekijk website >

Nieuwe website

Aansprekend en informatief

Voor Stichting Kimon hebben wij de nieuwe website ontwikkeld. Waarbij onder andere de bezoekers de mogelijkheid hebben om donaties te doen aan een project naar keuze.

Kimon telefoon

Development

Samen met Kimon hebben we wensen en behoeften geïnventariseerd waarbij de functionaliteiten en het ontwerp van de website uitgebreid besproken werden. Na deze sessie zijn we begonnen met de bouw van de website.

Onderhoud

Na het ‘life’ gaan hebben we de website verder doorontwikkeld en onderhouden. Hierdoor staat er nu nog steeds een hedendaagse en actuele website.

Optimalisatie

Omdat Kimon een stichting is hebben we voor Kimon Google Grants aangevraagd. Dit houdt in dat Kimon van Google maandelijks een mediabudget ontvangt om te adverteren op Google.

Poppins

WordPress CMS

#E69734

Kimon inlogpagina

Intranet voor Kimon

Doelgericht communiceren

Stichting Kimon kwam naar ons toe met het vraagstuk dat hometeams onderling niet goed konden communiceren. Samen zijn we gaan kijken naar onderliggende behoefte. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd tot het ontwikkelen van een intranet passend bij de behoefte van Kimon.

Kimon Macbook Pro iPhone