CASE

Ingenieursbureau Drechtsteden

IBD is het regionale ingenieursbureau voor (semi-) overheidsinstelling in de Drechtsteden. Zij werkt voor haar opdrachtgevers gemeenten Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam en Zwijndrecht. Ook werkt IBD regelmatig voor andere gemeenten in de regio. Zij brengt jaarlijks zo’n 250 projecten en ideeën tot uitvoering voor zo’n 270.000 inwoners.

Concept op maat

Gepersonaliseerd en alles onder één dak

Traditiegetrouw organiseert IBD als blijk van waardering ieder jaar een heerlijk kerstdiner. Gezien de coronamaatregelen was dit helaas niet uitvoerbaar. Net als dat het niet mogelijk was om na afloop van het diner persoonlijk een kerstpakket uit te reiken. Omdat IBD toch niet zomaar aan de feestdagen voorbij wilde gaan, hebben medewerkers een smakelijk pakket naar keuze en een kookschort ontvangen. HJ Media Groep was zowel voor het concept als de uitvoering verantwoordelijk.

Smart Design

Smart Design

De medewerkers ontvingen een gepersonaliseerd brievenbusdoosje met daarin een eveneens gepersonaliseerde kookschort en voucher. Het kookschort was een mooie teaser naar het geschenk; een smakelijk pakket naar keuze verzorgt door Nannings Cookings uit Dordrecht. Het design is uitnodigend en aansprekend. Er is gekozen voor een geometrische ster in huisstijlkleuren van IBD. Geometrie wordt vaak toegepast door architecten in hun projecten.

Smart Online

Smart Online

Met een unieke code op de voucher konden medewerkers inloggen op een voor deze gelegenheid in het leven geroepen website en één van de zes pakketten bestellen. De website was overzichtelijk en er was eveneens ruimte om persoonlijke (dieet)wensen kenbaar te maken.

Smart Content

Smart Content

In prettige samenwerking hebben wij de teksten voor op de website en de voucher geschreven. Naast informatie rondom het bestellen van de smakelijke pakketten was er ruimte voor een persoonlijke boodschap. Ook zijn de verschillende pakketten door ons gefotografeerd.