Groschopp B.V.

Groschopp B.V. levert kwaliteitsproducten op het gebied van handzame motoren, reductoren en aanverwante producten. Daarnaast biedt Groschopp B.V ook oplossingen op maat. Samen met u gaan zij op zoek naar de best ‘passende’ aandrijfoplossing, qua functionaliteit maar ook qua budget.

Voor Groschopp hebben wij de nieuwe website ontwikkeld. In deze website, hebben wij een filter geïmplementeerd, zodat de klanten van Groschopp makkelijk hun motoren en reductoren kunnen uitzoeken.

 

Bekijk het project

Onderhoud

Uiteraard kunnen wij de website voor je onderhouden. Bijvoorbeeld het aanpassen van teksten; je geeft je tekstwijzigingen aan ons door (of wij schrijven de teksten) en wij plaatsen ze op de website. Ook afbeeldingen kunnen wij wijzigen. Nieuwe afbeeldingen geven je website meteen een nieuwe look. Denk ook aan het toevoegen van referenties of extra pagina’s. Via een abonnementstructuur zorgt HJ Media Groep ervoor dat je website up-to-date blijft.

Optimalisatie

De door ons gebruikte CMS-systemen zijn geschikt voor de zoekmachines, zodat je website goed geïndexeerd kan worden en beter is te vinden. Tevens zijn wij Google partner. Dit kan alleen als je, zoals wij, Google gecertifieerde specialisten in huis hebt. Deze specialisten gebruiken praktische tips van Google die zij optimaal kunnen inzetten om de beste resultaten voor jouw bedrijf te behalen.

Realisatie

Onze experts installeren het CMS-systeem met de vooraf bepaalde functionaliteiten. Deze modules worden eventueel aangevuld met door ons zelf geschreven maatwerk oplossingen. Na de installatie implementeren wij het design en geven de website vrij in een beveiligde testomgeving. Hierdoor kun je tijdens het traject meekijken en de vorderingen volgen. Nadat wij je project hebben opgeleverd, krijg je van ons een duidelijke beschrijving hoe je de website kan onderhouden.

Security

Internet is over het algemeen een veilige plaats, maar cybercriminaliteit neemt wereldwijd toe. Uw fiets zet u op slot om het dieven niet te gemakkelijk te maken, dus passen wij dit principe ook graag toe binnen de online omgeving. Met SSL-certificaten bent u verzekerd van beveiligd verkeer van en naar uw website.

Hosting

Zeker in het geval van een commerciëlere website is betrouwbare hosting essentieel, want downtime komt de betrouwbaarheid en mogelijkheden tot zakendoen niet ten goede. Ook een haperende site kan klanten kosten. Om dit te voorkomen, leveren wij passende hosting voor alle websites, inclusief back-ups. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken.

Design

De vormgeving van je website is bepalend voor de beleving van je bezoekers en moet aansluiten bij het imago van je bedrijf en de wensen van je doelgroep. Naast de uitstraling en het design van de website bepalen wij samen met jou het technisch ontwerp. Zo adviseren wij welke CMS systeem het beste bij jouw website past. Daarnaast bepalen wij in overleg welke functionaliteiten voor je doelgroep van belang kunnen zijn.