CASE

Gereformeerde Bijbelstichting

De Gereformeerde Bijbelstichting (GBS) heeft twee doelstellingen. Ten eerste richt zij zich op het behoud van de Bijbel in de Statenvertaling. Ten tweede draagt zij bij aan het verspreiden van Bijbels in andere talen. Naast enkele medewerkers op kantoor heeft de GBS ongeveer 600 medewerkers in het veld en wordt zij gesteund door ongeveer 35.000 donateurs.

Nieuwe website

Fris design met diverse functionaliteiten

De GBS heeft ons gevraagd om een compleet nieuwe website te realiseren. Daarbij was een aansprekend design van belang. Ook was er de wens voor verschillende functionaliteiten zoals een webshop. Deze laatste was sterk verouderd.

Frisse Call To Actions

Aandacht onder de jeugd

Vanzelfsprekend hebben wij op de website gebruik gemaakt van sterke Calls to Action (CTA). Dit zijn afbeeldingen veelal gecombineerd met teksten die de bezoekers van de website oproepen tot actie. Positie en design van deze Calls to Action zijn bewust gekozen.

Smart Online

Smart Online

Het ontwerp heeft een frisse uitstraling en alle gewenste functionaliteiten hebben wij kunnen opnemen. Zo zijn er contactformulieren, 300 doorbladerbare publicaties en is het mogelijk om direct een gift over te maken. Daarnaast is het aanmelden als donateur eenvoudig en snel geregeld.

Webshop

Webshop met de nieuwste technieken

De website heeft eveneens een vernieuwde webshop. In deze webshop is het mogelijk om verschillende producten te bestellen. Deze producten zijn overzichtelijk verdeeld in productcategorieën zoals bijbels of psalmboeken. Tevens hebben we er voor gezorgd dat bepaalde producten extra onder de aandacht gebracht kunnen worden.