Florensis

Florensis is een innovatief tweedegeneratie familiebedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht. Het bedrijf heeft inmiddels wereldwijd haar sporen verdiend als veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal aan professionele kwekers. Met ruim 2.000 toegewijde en vakbekwame medewerkers vanuit Nederland, Europa en ver daarbuiten produceert Florensis per jaar meer dan 900 miljoen jonge planten uit zaad en stek.

Voor Florensis produceren wij hoogwaardige magazines en brochures. Ook printen wij in eigen huis diverse kaarten die zij aan hun relaties versturen. Al deze producties worden CO2 neutraal geproduceerd.

Ontwerp

Onze mediavormgevers zijn experts in vormgeving en productie van vrijwel alle media-uitingen. Zij houden zich bezig met grafische werkzaamheden zoals het ontwerpen van logo’s en branding. Maar ook met promotionele folders, brochures, point of sale materiaal en webdesign. Samen met HJ Media Groep maak je de juiste indruk.

Promotie

In onze visie blijft print een belangrijk medium. Aantrekkelijke magazines, inspirerende kranten of een actiematige direct mail: print blijft een communicatievorm die de boodschap perfect kan overbrengen. Wij helpen je om dit op een efficiënte manier te doen. Dat is weer een zorg minder.