CASE

Fidor

Fidor accountants & belastingadviseurs te Ridderkerk, is een jong en dynamisch accountantskantoor met een sterke IT- en advies focus.

Fidor is een creatieve samenvoeging van de Italiaanse woorden ‘Fidem’ (vertrouwen) en ‘Valore’ (waarde), woorden die in hun dienstverlening centraal staan.

Bekijk website >

Complete huisstijl

Herkenbaar en onderscheidend

HJ Media Groep heeft voor Fidor Accountants de huisstijl gecreëerd.

FIdor huisstijl 0

Strategie

Het bepalen van een strategie is van essentieel belang. Samen met Fidor dachten wij goed na over de doelgroep. Op basis hiervan hebben wij een strategie bepaald.

Ontwerp

Nadat de overeengekomen strategie bepaald was, hebben wij deze vertaald naar een ontwerp voor vrijwel alle media-uitingen.

Uitvoering

Uiteindelijk hebben wij het ontwikkelde ontwerp terug laten komen in verschillende media-uitingen. Zo hebben wij een persoonlijk receptenboek met bijpassend doosje gemaakt en de buitenreclame op het pand van Fidor gerealiseerd.

Complete huisstijl

Doordacht

Complete huisstijl, nieuw logo, raamstickers, kookboek…

Fidor magazine box

#EC6A08

Lettertype

Fidor buiten

Buitenreclame

Fidor goed zichtbaar

Wij hebben voor Fidor de buitenreclame mogen verzorgen.
Deze is overdag, maar ook zeker ’s nachts, goed zichtbaar!

Binnenwand in kantoor

Flexibele plaatsing en geheel op maat

Wij hebben bij Fidor een flexibele binnenwand in een kantoor geplaatst. Deze gehele wand is voorzien van een passend beeld dat betrokken medewerkers zelf hebben uitgezocht. Dit beeld kan bovendien in de toekomst ook nog gewisseld worden waardoor de wand zich gemakkelijk aanpast aan bijvoorbeeld een nieuw interieur. De binnenwand hebben wij vervolgens geheel op maat geproduceerd en gemonteerd.

Klantrelatiemagazine

Actueel en betrokken

Drie keer per jaar maken wij het klantrelatiemagazine Fidor inzicht. Ten tijde van de coronacrisis hebben wij een speciale editie gerealiseerd. Een magazine boordevol artikelen met actuele informatie en tips maar ook verhalen uit de praktijk. Kortom een waardevol naslagwerk en geheel passend in deze bijzondere tijd!