CASE

Dutch Machine Factory

Dutch Machine Factory is partner op het gebied van speciale machinebouw. Alle benodigde disciplines voert zij uit onder één dak. Van concept-ontwerp tot aan fabricage en van advies tot en met het onderhoud van bestaande machines. Haar machines op maat bieden voor iedere branche en voor elk bedrijf en budget de juiste oplossing.

Realisatie nieuwe website

Vormgeving, functionaliteiten en content

Voor DMF hebben wij een website opgeleverd die geheel past bij de wensen en eisen van DMF. Er is aandacht besteed aan vormgeving, functionaliteiten en content. Alle onderdelen sluiten op elkaar aan.

Dutch machine factory
Dutch machine factory
Smart Design

Smart Design

Alvorens een website te ontwikkelen is er samen met DMF een marketingstrategie ontwikkeld. Doelgroep en doelstellingen zijn daarin opgenomen, maar ook hebben wij de boodschap samen bepaald.

Smart Online

Smart Online

Op basis van de marketingstrategie is er een nieuwe website gerealiseerd. De vormgeving is levendig en wekt nieuwsgierigheid op. Ook biedt het gekozen design voldoende mogelijkheden om belangrijke elementen goed zichtbaar te maken. Zo komen de verschillende diensten en maatwerkoplossingen goed aan bod.

Smart Content

Smart Content

Op de nieuwe website krijgen ook klanten van DMF een podium. Wij hebben hiervoor enkele klanten van DMF geïnterviewd en vervolgens een klantverhaal geschreven.