CASE

Denk aan Elkaar

Ten tijde van de coronacrisis is HJ Media Groep van mening dat we aan elkaar moeten blijven denken. Daarom heeft HJ Media Groep de website www.denkaanelkaar.nl bedacht. Veel mensen zitten eenzaam thuis en zijn onthouden van sociale contacten. Met een speciaal ontworpen wenskaart kunt u laten weten dat u aan iemand denkt en dat u iemand niet in de steek laat.

Webshop

Ontstaan als gevolg van het Coronavirus

Om het eenzaamheidsvirus tegen te gaan heeft HJ Media Groep een nieuwe website ontwikkeld. Er zijn verschillende wenskaarten vanaf €2,95 (inclusief portokosten) te bestellen, eventueel met een kleine attentie zoals een zakje bloemzaadjes. Op de website is er ook een speciale pagina voor bedrijven. Door een kaartje te sturen kunnen zij thuiswerkers of klanten een hart onder de riem steken.

categorieën denk aan elkaar

Persoonlijke boodschap

Hart onder de riem

Op de website is het bij ieder kaartje mogelijk om een persoonlijke boodschap te schrijven. Stuur je oma, opa, moeder, vader, tante, oom, vriend, vriendin, of wie dan ook wel een beetje aandacht kan gebruiken. Laat weten dat je ze niet vergeten bent.

Bekijk website
Instagram denk aan elkaar
Smart Online

Smart Online

Voor deze website is het belangrijk dat het proces van bestellen en betalen van de wenskaarten niet alleen snel maar ook zo eenvoudig mogelijk is. Er is dan een logische verdeling met verschillende categorieën. Van deze categorieën zijn er twee variabel gemaakt en hierdoor gemakkelijk aan te passen aan de actualiteit en speciale dagen zoals Moederdag of de Dag van de Zorg.

Smart Design

Smart Design

Bij het ontwerpen van de wenskaarten is diversiteit van belang. Hier is dan ook rekening mee gehouden door wenskaarten te maken met verschillende onderwerpen maar ook zorg te dragen voor voldoende afwisseling. Zo zijn er wenskaarten voor speciale dagen maar ook voor verschillende leeftijden en doelgroepen. Van lieve, grappige wenskaarten tot geïllustreerde wenskaarten.

Smart Content

Smart Content

Wij hebben niet alleen een nieuwe website ontwikkeld, de verschillende wenskaarten ontworpen maar ook de teksten op de website geschreven. De teksten zorgen voor een duidelijke boodschap en maken het geheel compleet.