CASE

De Groene Stroom

De coöperatie is een burgerinitiatief van betrokken inwoners uit Ridderkerk en Barendrecht die fossiele energie graag willen inruilen voor schone, duurzame energie met een maximaal rendement voor de deelnemers.

De groene stroom

Ontwikkelen website

Bewust veel ‘call to action’

De oude website was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de wensen van de klant. We hebben dan ook een compleet nieuw design gemaakt. De website heeft een duidelijke en overzichtelijke inrichting en er is gewerkt met frisse beelden.

De doelstellingen van De Groene Stroom zijn eveneens een goed zichtbaar. Tot slot is er bewust veel ‘call to action’. Zo kunnen bezoekers via de website lid worden van De Groene Stroom.

De groene stroom contactformulier

Evenementmodule

Vrijheid om zelf de website te actualiseren

Een specifiek onderdeel van de website is de evenementmodule. De Groene Stroom heeft door deze module de mogelijkheid om bijeenkomsten op de website te plaatsen waarvoor geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Tevens kunnen ze nieuwsberichten en projecten toevoegen. Deze module geeft De Groene Stroom de vrijheid om zelf de website te actualiseren met relevante gegevens en informatie.

Smart Online

Smart Online