Colombo Sport

Voor Colombo Sport realiseerden wij een prachtige webshop met mooie beelden. Met deze webshop kan de klant zijn product samenstellen naar eigen smaak. Het is mogelijk om verschillende details en kleuren te kiezen.

Onderhoud

Uiteraard kunnen wij de website voor je onderhouden. Bijvoorbeeld het aanpassen van teksten; je geeft je tekstwijzigingen aan ons door (of wij schrijven de teksten) en wij plaatsen ze op de website. Ook afbeeldingen kunnen wij wijzigen. Nieuwe afbeeldingen geven je website meteen een nieuwe look. Denk ook aan het toevoegen van referenties of extra pagina’s. Via een abonnementstructuur zorgt HJ Media Groep ervoor dat je website up-to-date blijft.

Optimalisatie

De door ons gebruikte CMS-systemen zijn geschikt voor de zoekmachines, zodat je website goed geïndexeerd kan worden en beter is te vinden. Tevens zijn wij Google partner. Dit kan alleen als je, zoals wij, Google gecertifieerde specialisten in huis hebt. Deze specialisten gebruiken praktische tips van Google die zij optimaal kunnen inzetten om de beste resultaten voor jouw bedrijf te behalen.

Nieuwsbrieven

Heb je een website en wil je deze graag voorzien van nieuwsberichten? Of wil je een digitale nieuwsbrief versturen? Via onze mailprogramma’s kunnen wij deze voor je verzorgen. Uiteraard kunnen wij de gewenste teksten voor je schrijven en de nieuwsbrief volgens je huisstijl verzenden. Een nieuwsbrief is een doelgerichte manier om contact te onderhouden met je klanten en te laten zien wat je hen te bieden hebt.

Security

Internet is over het algemeen een veilige plaats, maar cybercriminaliteit neemt wereldwijd toe. Uw fiets zet u op slot om het dieven niet te gemakkelijk te maken, dus passen wij dit principe ook graag toe binnen de online omgeving. Met SSL-certificaten bent u verzekerd van beveiligd verkeer van en naar uw website.

Hosting

Zeker in het geval van een commerciëlere website is betrouwbare hosting essentieel, want downtime komt de betrouwbaarheid en mogelijkheden tot zakendoen niet ten goede. Ook een haperende site kan klanten kosten. Om dit te voorkomen, leveren wij passende hosting voor alle websites, inclusief back-ups. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken.

Design

De vormgeving van je website is bepalend voor de beleving van je bezoekers en moet aansluiten bij het imago van je bedrijf en de wensen van je doelgroep. Naast de uitstraling en het design van de website bepalen wij samen met jou het technisch ontwerp. Zo adviseren wij welke CMS systeem het beste bij jouw website past. Daarnaast bepalen wij in overleg welke functionaliteiten voor je doelgroep van belang kunnen zijn.