CASE

BAZZ Jeans & Casual

De modewinkel BAZZ Jeans & Casual is een begrip in Oud-Beijerland en omstreken. Zij voert een breed assortiment damesmode, herenmode, lingerie, nachtmode en badmode. Voor haar klanten doet BAZZ Jeans & Casual graag iets extra. Zo profiteren klanten met een gratis klantenpas altijd van interessante kortingen en acties.

Uitnodigingskaart

Gepersonaliseerd en alles onder één dak

Voor BAZZ Jeans & Casual verzorgen wij gepersonaliseerde reclame en media-uitingen. Wij zijn verantwoordelijk voor de gehele opmaak, productie en verzending en dat alles onder één dak.

Uniek

Gepersonaliseerde uitingen

De gepersonaliseerde uitingen zijn ook nog op een andere manier uniek. Vanuit het kassasysteem van BAZZ wordt een database geëxporteerd waarin de klantinfo is gecodeerd.

De info wordt door ons omgezet naar een barcode en deze code wordt meegeprint op de kaart met cadeaucheques. Komt de klant in de winkel dan volstaat het scannen van de barcode om direct alle klantinfo zichtbaar te hebben.

Smart Design

Smart Design

Bij de opmaak van de media-uitingen houden we rekening met de doelgroep. Op deze manier is er altijd sprake van de juiste boodschap en sfeer. Zo is het belangrijk dat gebruikte beelden niet alleen van voldoende kwaliteit zijn, maar ook het juiste verhaal vertellen. Daarnaast wordt er gewerkt met kleuren die aansluiten bij het seizoen en de kleding.

icon-Smart-Media Copy

Smart Media

De media-uitingen worden gepersonaliseerd. Zo hebben wij voor vaste klanten onlangs een kaart van opvallend formaat, inclusief cadeaucheques met perforatie gerealiseerd. De cheques konden door de scheurrand gemakkelijk worden ingeleverd in de winkel. Het resultaat van de media-uiting is zo direct te meten.

Smart Content

Smart Content

Naast smart design en smart media is er uiteraard ook smart content nodig. Wij schrijven verschillende teksten, maar altijd passend bij de doelgroep en boodschap van BAZZ Jeans & Casual. Zo is het belangrijk dat de tekst goed leesbaar, kort en krachtig en natuurlijk zonder spel- en stijlfouten is.