CASE

Aspect ICT

Aspect ICT ondersteunt bedrijven bij het zetten van de stap naar een digitale organisatie, waarin elk bedrijfsonderdeel optimaal wordt ondersteund door ICT. Zij biedt meerwaarde omdat zij het gehele spectrum beheerst. Door samen met de klant de lange termijn ICT-strategie vorm te geven, zorgt zij voor de beste combinatie tussen de ICT-infrastructuur en de software die daarop draait.

Relatiemagazine

Informeren en verbinden van medewerkers

Aspect ICT heeft ons gevraagd om samen de bladformule van haar personeelsmagazines vorm te geven. Het doel van de magazines is niet alleen het informeren maar ook het verbinden van medewerkers. Naast het realiseren van de bladformule is er gevraagd om de magazines op te maken, te produceren en te verzenden.

Aspect ict banner magazine
Smart Design

Smart Design

De bladformule van het magazine ‘DE L!iNK’ bestaat uit vaste en flexibele rubrieken. Ook het design is herkenbaar en passend bij Aspect ICT. In het magazine is er ruimte voor mededelingen vanuit de directie, maar ook zijn er de rubrieken ‘maak kennis met…’, ‘de werkdag van…’ en ‘de hobby van…’.  Dit zijn slechts voorbeelden van de verschillende rubrieken die in een fijne mix worden aangeboden. Op basis van aangeleverde content verzorgen wij periodiek de opmaak, de productie en de verzending van de personeelsmagazines.