CASE

Amega

Amega Groep bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 450 mensen, is de moedermaatschappij van diverse dealerschappen (Ames Autobedrijf, SvensCar, H-Point en Van Mill) Service Only, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting. Amega is jouw partner in mobiliteit!

Reclame en media-uitingen

invulling en realisatie

Voor Amega verzorgen wij verschillende reclame en media-uitingen zoals kranten, brochures, folders en magazines. De krant Amegazine wordt twee keer per jaar verspreid aan maar liefst 180.000 huishoudens en de personeelsnieuwsbrief komt drie keer per jaar uit en wordt opgestuurd naar de personeelsleden. Van A tot Z zijn wij betrokken bij de (creatieve) invulling en de realisatie.

Amega krant

Strategische partner

Mooie organisatie

Wij nemen interviews af, werken de teksten uit, fotograferen, maken op, printen en versturen. Omdat wij alles zelf in huis hebben, morgen wij ons strategisch marketingpartner van Amega noemen. Een hele mooie organisatie om voor te mogen werken.

Amega portaal

Portaal

Verder maakt Amega gebruik van ons portaal waarin het heel eenvoudig is om briefpapier, factuurpapier, visitekaartjes, flyers et cetera te bestellen.