Van missie naar communicatiestrategie

Hans Klaasse

De missie van uw organisatie vertalen naar uw communicatiestrategie

Iedere onderneming heeft een missie. Dat maakt de boodschap voor medewerkers en klanten helder. Een missie is tijdloos en vraagt om doordenking. Een missie is er om uit te dragen, waar te maken en inhoud en relevantie voor klanten te bewerkstelligen. Als het goed is geeft het de onderneming energie en richting. Werken uw medewerkers er al aan om de missie in de praktijk te brengen? Herkennen klanten de missie als passend bij de organisatie? Dat geeft meerwaarde aan uw onderneming. U krijgt dan de klanten die u graag wilt hebben. Draagt u uw missie in doen en laten voldoende uit? Wij kunnen u helpen om op een passende wijze inhoud te geven aan uw missie. In woord en beeld.

Wanneer u er voor heeft gekozen om uw product of dienst centraal te stellen in uw missie gaat het er om dat de klant dit ook ervaart. Dat kunt u uiten in kwaliteit, servicegraad en communicatie. Is uw website helder, draagt uw social media gedrag bij aan dit doel en is uw online strategie gericht op het waarmaken van uw missie? U dient dit in alle gelederen van uw bedrijf op een consistente wijze door te voeren. Wij maken graag de vertaalslag van uw missie in uw online en offline communicatie. U legt met uw missie -maar ook met uw visie- een hecht fundament onder uw bedrijf. Dit alles is vervolgens op een praktische wijze te vertalen in uw klantgerichte strategie. Dit draagt ontegenzeggelijk bij aan uw succes.

Bent u er klaar voor? Wilt u óók een krachtige klantgerichte strategie? Neem contact met ons op.

Meer weten?

"Ik kan je er alles over vertellen!"

Hans Klaasse

Hans Klaasse

Strategie & Organisatie

  • Laat je gegevens achter
    en ik neem contact met je op

    Ons contacten mag natuurlijk ook!

Privacystatement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen