Beaujolais-avond 2019

Altijd gezellig

Gezelligheid kent geen tijd. Zeker niet wanneer de Beaujolais 2019 is gearriveerd. Wij vinden dat een reden om een leuke avond te organiseren. Onder het genot van een glaasje Beaujolais en een stukje kaas.

Aanmelden

Beaujolais-avond 21 november 2019

van 17.00 tot 20.00 uur

Verlangt u ook zo terug naar de vakantieperiode? De Spaanse stranden of dat genoeglijke Franse pleintje waar u heerlijk in de zon zat te genieten van een glaasje wijn en een stukje kaas? Zoals altijd voldoen wij graag aan uw wensen. Wij -HJ Media Groep en Fidor accountants|adviseurs- creëren met graagte voor u een avond vol zoete mijmeringen en mooie herinneringen. U bent -om die reden- op donderdag 21 november a.s. van harte welkom op onze Beaujolais avond.

De typische Franse sfeer, plezierige conversatie, oude vrienden ontmoeten en nieuwe contacten opdoen. Is dat wat u zoekt? Wees dan welkom op ‘ons Franse pleintje’. Wij zorgen voor een glaasje Beaujolais, een karakteristiek kaasje en de bekende Franse aromatische uiensoep. Een meesterbakker die met Franse receptuur de smaakpapillen weet te prikkelen en een muzikaal duo dat u meevoert op de tonen van Franse chansons. Vanaf 17.00 uur schijnt bij ons de Franse zon!

Wat kunt u verwachten? Van 17.00 uur tot 20.00 uur kunt u netwerken, het verhaal van HJ Media Groep aan den lijve ondervinden. De mensen van Fidor accountants|adviseurs maken van nature van getallen sprekende cijfers. Ook deze avond kunt u letterlijk en figuurlijk op hen rekenen. Een avond die gaat over wijn, kaas, informatie, communicatie en beleving, én vooral gezelligheid! Een cultureel genietavondje met de ‘Franse slag’, of zoals de Fransen het zelf zeggen: ‘Joi de vivre!’

Wij zien uit naar uw komst. Nogmaals, hartelijk welkom.

Het team van HJ Media Groep en Fidor accountants|adviseurs

Datum

Donderdag 21 november 2019

Programma

17.00 uur

Inloop

17.30 uur

Beaujolais proeverij, cartoonist, accordeonist, netwerken

20.00 uur

Einde

Locatie

HJ Media Groep B.V.
Voorzand 24, 2984 BH Ridderkerk

Fidor Accountants Adviseurs Logo
Port of Buisness
Logo Nannings Catering
Logo voordijk
Logo De Wijngenoten
Logo cit av
Beaujolais avond 2019

Kijk mee!

Afgelopen event

Reserveer nu!

Ik meld mij nu aan voor de Beaujolais-avond 2019 op 21 november 2019!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.