HJ Media Groep

is een jonge ambitieuze organisatie. Flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat niet elk bedrijf hetzelfde is en daarom zoeken wij naar creatieve oplossingen die het beste bij jouw bedrijf passen. Optimale resultaten zijn ons doel. Een team van gedreven professionals is hier dagelijks mee bezig. Wij leveren al onze producten en diensten vanaf één locatie met één vast aanspreekpunt.

Diensten

HJ Media Groep communiceert met beleving. Ons inleven in de klant, dat is wat wij graag doen. Wij hebben professionals in dienst die gezamenlijk voor een doel gaan, jouw doel!

Samen met onze klanten toetsen wij dat doel. Waar sta je, waar wil je naar toe en hoe maken wij de volgende stap? Zo creëren wij gezamenlijk campagnes die effect leveren. Een wezenlijk effect!

Dat is de beleving van HJ Media Groep!

MVO

De normaalste zaak

Duurzaam en verantwoord ondernemen is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Wij werken continu aan de meest duurzame uitvoering van onze activiteiten. Met People, Planet & Profit, sluiten wij aan op de wens van onze klanten.

Meer over MVO >

Evenementen

Gezellig en nuttig!

Altijd gezellig, maar ook heel nuttig. Wat is er leuker dan in een ongedwongen sfeer, in een mooie ambiance te genieten van elkaar, een drankje en een hapje? Met elkaar de zaken bespreken die belangrijk zijn. Zaken delen en kijken of je elkaar kunt helpen. Dat is netwerken combineren met nieuwe ervaringen opdoen. Van elkaar leren en elkaar versterken.

Meer over Evenementen >

Hét Team

Deze mensen maken het verschil

Een persoonlijke binding met de klant is voor ons essentieel. Rond de klant staan onze medewerkers die de klant door en door kennen vanuit zijn of haar deskundigheid. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat jouw business is. Laten we binnenkort eens doorpraten over de kansen en de ontwikkelingen die jou bezighouden en wat HJ Media Groep daarbij kan betekenen. Bel of mail ons gerust!

Hendrik-Jan-van-der-Rhee_lr

Hendrik Jan van der Rhee

Strategie & Creatie

Mensen inspireren en enthousiasmeren

Als founder ben ik in 2008 op mijn zolderkamer gestart met HJ Media Groep met als droom: maak communicatie persoonlijk, onderscheidend en meetbaar. Want dan pas kun je slagen en het verschil maken en elke keer weer opnieuw klanten verrassen met unieke concepten. Creatief wegdromen en nieuwe technieken ontdekken, dat is wat ik leuk vind en waar ik enthousiast van word.

Tijdens deze ontdekkingsreis is mijn vrouw Annemarie ingestapt in het bedrijf. Vol enthousiasme hebben wij in de afgelopen jaren samen met het team de klant centraal gezet in ons bedrijf en hebben wij een enorme groei doorgemaakt. Door deze groei is onze organisatie veranderd en hebben wij stappen gemaakt. Per 1 september hebben een medevennoot kunnen aantrekken ons te ondersteunen. Hans gaat HJ Media Groep in de komende jaren verder helpen met de bouw van de organisatie en het managen van onze groei.

Hierdoor kan ik mij weer meer richten op innovatie, concepten en… lekker wegdromen! Niet alleen op de zaak maar ook thuis. Want we hebben een prachtig gezin om trots op te zijn. Samen met Annemarie hebben wij drie kinderen; Jeroen (19), Sander (18) en David (12). En we hebben ook een hond. Baloe is zo enorm sociaal dat ook hij een plekje op onze website heeft gekregen.

Ik word gelukkig van lekker ontspannen thuis op de bank of de veranda. Ook op een leuk terras in Italië kom ik tot rust. Verder word ik gelukkig van een spannend boek, een goed glas wijn of whisky en van lekker eten (en dan maar weer lijnen 🙂 ).

Hans-Klaasse_lr

Hans Klaasse

Strategie & Organisatie

Strategisch nadenken over je organisatie.

Als co-owner ben ik bij HJ Media Groep betrokken in de functie van ‘directeur strategie & organisatie’. Extern help ik klanten om na te denken over hun marktstrategie en de organisatorische aanpassing die dat vereist. Ik ontwikkel voor hen een effectief beleid zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van marktkansen. Daarbij let ik vooral op de continuïteit en de consistentie, waardoor het organisatie DNA ook écht beklijft. Intern ben ik verantwoordelijk voor HR & Organisatie.

Mijn hobby’s zijn kunst en antiek. Ik verzamel objecten uit de Empireperiode (1800 tot ongeveer 1820) en ben zeer geïnteresseerd in oude en moderne schilder- en beeldhouwkunst. Omdat je huis geen museum moet worden dien ik mij altijd te beheersen wanneer ik iets moois zie. Een euvel waar veel kunstverzamelaars mee kampen. Ik ben getrouwd met Dini, we hebben vier kinderen en acht kleinkinderen.

Ik ben sedert 1 september 2019 verbonden aan HJ Media Groep. De leukste dingen die ik tot nu toe heb mogen doen zijn het mede ontwikkelen van een relatiemagazine voor Fidor accountants| adviseurs en het mee ontwikkelen van de nieuwe HJ Media Groep website op basis van ons strategisch plan 2019-2021.

Annemarie-van-der-Rhee_lr

Annemarie van der Rhee

Administratie & Secretariaat

Organiseren is aan mij toevertrouwd

Binnen HJ Media Groep ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de planning van de projecten en evenementen. Het is voor mij een uitdaging om deadlines te halen en ik word er blij van als relaties na afloop van een project of evenement tevreden zijn met het verloop ervan. Wanneer er vragen zijn dan help ik graag om die op te lossen. Organiseren is iets wat mij goed ligt en waar ik me met veel passie voor inzet.

Iedere dag ga ik, samen met onze hond Baloe, met veel plezier naar mijn werk. Lees meer over Baloe bij haar foto!

In 2008 hebben mijn man, Hendrik-Jan, en ik samen HJ Media Groep opgericht. Samen hebben wij drie zoons; Jeroen, Sander en David. Graag gaan wij als gezin op vakantie naar Italië, vooral Toscane heeft onze voorkeur. We genieten van de heerlijke terrasjes, de gezellige mensen en het mooie weer!

In mijn vrije tijd wandel ik graag met Baloe en geniet ik van onze tuin. We hebben een mooie buitenkeuken waar we regelmatig gebruik van maken.

Ruud Middelkoop

Sales & Marketing

Focus op de klant en de prospect

Binnen HJ Media Groep ben ik verantwoordelijk voor sales en marketing. Aan klanten vind ik het belangrijk om toegevoegde waarde te leveren. Hoe moet het logo eruit gaan zien? Wat/wie wil de klant bereiken? Vertelt de website wel het juiste verhaal? Tal van vragen waarop we samen met de klant een passend antwoord vinden. Resultaat halen we tenslotte gezamenlijk en dit geeft zoveel voldoening! Tegelijkertijd zoek ik eveneens voortdurend naar kansen voor HJ Media Groep. Deze kansen liggen mijns inziens met name op het gebied van data gedreven communicatie.

Ik heb de nodige ervaring in de sales opgedaan en gewerkt als account- key account- en commercieel manager in diverse bedrijfstakken. Nu krijg ik de kans om sales te combineren met marketing; een ijzersterke combinatie! Bij HJ Media Groep liggen verder mooie uitdagingen en groeimogelijkheden. Daarbij is naast het bouwen van een goed (complementair) team, de focus op de klant en de prospect essentieel. Zij zorgen tenslotte voor continuïteit en groei van onze organisatie.

Voor wat betreft mijn hobby's, tja je ziet het niet... maar ik houd van lekker eten! Daarnaast kan ik op z'n tijd een goed boek waarderen, bezoek ik regelmatig een korfbalwedstrijd van mijn kinderen en trek ik geregeld de natuur in met mijn vrouw en 2 Boomer hondjes Jip en Suus. Naast werk is ontspanning tenslotte belangrijk!

Albert-van-Helden_lr

Albert van Helden

Technisch Vormgeving

Ik ga voor de variatie

Als DTP-er bij HJ Media Groep vind ik het uiteraard leuk om mooie producties te maken, met name op het gebied van Variabel Data Printing. Van belang is dan wel om gestructureerd en overzichtelijk te werken, met name op het gebied van databases en scripting. Daarnaast ben ik altijd wel voor dingen in die eigenlijk niet kunnen maar wel moeten. Dat houdt het spannend!

Muziek en eten
Orgelspelen is mijn grote hobby. Thuis, op m’n ‘hometrainer’ maar ook in de kerk waarvan ik lid ben. Onder het motto ‘je bent nooit te oud om te leren’ heb ik daarom ook nog steeds les van een professionele organist. Als ik dan nog wat tijd over heb probeer ik nog weleens een lekkere soep te koken. En eerlijk gezegd, meestal lukt dat wel.

Kleinkinderen
Sinds kort zijn mijn vrouw en ik oma en opa van twee prachtige kleinkinderen: een kleinzoon en een kleindochter. En daar genieten we echt van!

Trots
Ik ben er trots op dat we voor verschillende modebedrijven gepersonaliseerde producties mogen maken. Het aardige daarbij is om, samen met de klant én met ons team steeds een stapje verder te gaan. Dus niet alleen teksten of pagina’s variëren, maar ook beelden binnen een pagina. Wat dat betreft gaan de mogelijkheden steeds verder. Verder hebben we een prachtig printerpark in huis, waarmee we hele mooie producten kunnen maken!

Esther-van-de-Rakt_lr

Esther van de Rakt

Concept & ontwerp

Ik zorg voor een strak ontwerp

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij HJ Media Groep als Media Designer. Door ruim 22 jaar studio-ervaring en ervaring als freelancer, heb ik met veel aspecten van de reclamewereld - en tal van branches - kennis mogen maken. Het leuke van mijn functie bij HJ Media Groep is dat ik heel allround ingezet kan worden wat het werk veelzijdig maakt. Denk aan DTP, Design en Online ondersteuning. Binnen HJ Media Groep wordt aandacht besteed aan je mening en de ideeën die je inbrengt om dingen te verbeteren. Ik ben blij dat mijn werk mijn hobby is en vice versa.

We vormen binnen HJ Media Groep een team met allemaal verschillende disciplines, dus per project vormt zich een team van specialisten. Dat gaat verder dan bij menig ander bureau omdat wij werkelijk alles ‘inhouse’ kunnen uitvoeren. Met als voordeel dat er hele korte lijntjes zijn.

Verder leef ik voor en met mijn gezin. Mijn man is chef-kok en verzorgt ‘puike’ maaltijden al dan niet van zijn BBQ’s en zelf kook ik ook heel graag! Mijn dochter van 10 houdt me scherp en samen delen we een passie voor Engelse Bulterriërs. We hebben een clubje met lieve vrienden en familie om ons heen. Wie kan er trouwens zeggen dat z’n eReader versleten is? In mijn vrije tijd lees ik namelijk graag. Vooral tijdens de zomermaanden met uitzicht op bergen, bomen en water of in onze heerlijke achtertuin. Tijdens het herfstseizoen ben ik het liefst in de bossen voor mooie wandelingen. In de winter hou ik het liefst een winterslaap, tenzij er sneeuw is! En de lente… dat is wat mij betreft het beste seizoen. Bijvoorbeeld om heerlijk te varen. Nu nog mijn vaarbewijs halen en een sloepje kopen, dan is mijn eerstvolgende droom ingevuld.

Sanne-Mudde_lr

Sanne Kazen - Mudde

Grafische Vormgeving

Voor een eigentijdse vormgeving

Als grafisch vormgever ben ik bezig met het overbrengen van de boodschap in kleuren en vormen. Ik ben betrokken vanaf het ontwerp tot aan de eindproductie. Ik werk met veel plezier en met creativiteit aan de opdrachten.
Samen met het team werken we voor verschillende opdrachtgevers, waardoor de opdrachten heel divers zijn. Ik word er blij van als de wens en de uitwerking matchen, waardoor de klant tevreden is.
In mijn vrije tijd ben ik ook bezig met ontwerpen: uitnodigingen, trouwkaarten, geboortekaartjes, noem het maar op. Mijn werk is dus ook een hobby van me. Oostenrijk is mijn favoriete land. Lekker kamperen of op wintersport. Het meest geniet ik nog van het uitzicht.

Liny-Anne-Moree_lr

Liny-Anne Moree

Receptie & Secretariaat

Ik verzorg alles tot in de puntjes

Sinds kort ben ik werkzaam bij HJ Media Groep als Secretaresse, Management Assistent, spin in het web, het is maar net hoe je het noemt. Mijn uitdaging is om op een efficiënte wijze het werk uit handen te nemen en de werkdruk bij anderen te verlagen.

Net als op mijn werk, ben ik in mijn vrij tijd ook altijd graag bezig en vaak op pad. Sporten, een terrasje pakken, et cetera. En hierbij staat gezelligheid altijd voorop.

Jeroen-van-der-Rhee_lr

Jeroen van der Rhee

Online & Dataspecialisme

Ik zorg voor een veilige en optimale website

Het maken van een website gaat verder dan alleen codes typen en beelden plaatsen. Wij van het onlineteam zorgen ervoor dat de complexe codes, worden omgezet naar een slimme website die voor de gebruiker makkelijk te gebruiken is. Het leuke hieraan is dat je dagelijks 'outside the box' mag denken om een vernieuwend en gebruiksvriendelijke website op te leveren. Dat is één van de redenen waarom ik bij HJ Media Groep werk.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger van Stichting Kimon. Ik zet mij in voor de social media campagnes en de optimalisatie van de website. Verder ben ik in mijn vrije tijd regelmatig op terrasjes te vinden.

Trots ben ik op wat wij kunnen met Smart Media. Mijn droomproject is om Smart Media verder uit te bouwen naar online uitingen zodat interesses zowel online als offline gekoppeld worden. Wanneer iemand bijvoorbeeld een QR-code in een folder scant, hij dan op een gepersonaliseerde pagina land met daarop zijn voorkeuren en interesses.

Wilmer-van-Bruchem_lr

Wilmer van Bruchem

Online & Multimedia

Ik breng uw verhaal in beweging

Een verhaal in beweging zetten is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Denk aan een ontwerp voor een website of andere online toepassingen realiseren of het maken van een supertoffe video.
Ik werk bij HJ Media Groep als Multimedia Developer, dit houdt in dat ik voor meerdere (media)kanalen inzetbaar ben. Voornamelijk hou ik mij bezig met de online -mogelijkheden, het ontwerpen en maken van aansprekende designs die uitgebouwd worden tot websites. Van niets, iets maken, vind ik heel erg gaaf. Je eigen creativiteit loslaten terwijl je wel binnen de huisstijl en/of wensen van de klant blijft.

Het leuke hieraan is dat je voor iedere klant weer iets compleet anders kan maken. Geen één website kan en mag hetzelfde zijn, vind ik. Hier doe ik dan ook mijn best voor. Naast mijn online bezigheden, maak ik ook video’s. Iets waarbij ik mijn creativiteit kan inzetten en daar hou ik van.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn lieve vriendin of met vrienden. Sporten vind ik leuk om te doen, dit doe ik met vrienden minstens één keer per week. Ik vind het belangrijk om naast mijn baan te sporten, zodat ik fit blijf. Voor een potje voetbal ben ik altijd wel te vinden.

Trots ben ik op de realisatie van de nieuwe website van HJ Media Groep. Ik maakte een ontwerp voor de website die na goedkeuring ook grotendeels door mij gebouwd is. Mijn eerste project binnen HJ Media Groep, waarbij ik gelijk in het diepe werd gegooid. Het resultaat mag er zijn. Ik ben er dan ook trots op!

Pieter Speksnijder

Pieter Speksnijder

Online & Dataspecialisme

Mijn passie ligt bij het optimaal inzetten van data voor de klant!

Werken met data vind ik interessant, maar vooral bij het optimaal inzetten van data voor de klant ligt mijn passie!! Mijn energie haal ik uit het samenwerken met de klant, van idee tot zichtbaar resultaat. Ik vind het tof om te zien als een klant 100% tevreden is met hetgeen dat ik als programmeur heb weten te realiseren.

HJ Media Groep betrekt mij bij zowel de zichtbare als de niet zichtbare kant van een project. Mijn dagen bij HJ Media Groep zijn heel gevarieerd, dit maakt mijn werk interessant en werken met het onlineteam is elke dag een feestje.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te fitnessen. Dit doe ik daarom ook verschillende dagen in de week. Van gezond eten kan ik ook erg genieten. Ik ga daarnaast graag op avontuur in verre landen, om daar de cultuur te proeven en natuurlijk om heerlijk te relaxen.

Trots ben ik op de resultaten die wij als team online hebben weten neer te zetten. Elk bedrijf heeft data maar als je het verschil kunt maken met de data, bijvoorbeeld door echt de juiste mensen te bereiken, dan is mijn doel geslaagd!

Remco Smits

Online & Applicatie

Met veel plezier ben ik werkzaam op de afdeling online. Ik ben verantwoordelijk voor de structuur achter een website en dit sluit helemaal aan bij mijn interesses. Ik hou ervan om niet alleen totaaloplossingen te bedenken, maar om deze ook uit te voeren. En dat alles in samenwerking met de klant.

In mijn vrije tijd vis ik graag met vrienden. Dit doen wij eens per week als het weer het toelaat. Daarnaast vind ik het leuk om te ontspannen met een leuke film en heerlijk eten. En natuurlijk programmeren, dit zit echt in mijn bloed.

Als kind was ik al actief bezig met het creëren van websites of andere soort applicaties. Inmiddels is het mijn kracht om ingewikkelde dingen eenvoudig te maken voor de klant. Het woord “uitdaging” staat met hoofdletters geschreven in mijn woordenboek. Dit uit zich onder andere door het actief ontwikkelen van mijn vakkennis. Door de jaren heen heb ik dan ook veel kennis en ervaring opgedaan. Gelukkig staat de sector waarin ik werk nooit stil. En ontstaan er steeds weer nieuwe technieken die toegepast kunnen worden. Deze technieken vind ik interessant en het zorgt er ook voor dat ik mij voortdurend kan blijven ontwikkelen.

Tot slot is het voor mij belangrijk dat elke klant die ik help met een tevreden gevoel de deur uit gaat. Dit is enkel mogelijk door de goede en nauwe samenwerking binnen het team online. Gelukkig zijn we een compact team met korte lijnen. Word jij onze volgende tevreden klant?

Henri de Rooij

Online & Dataspecialisme

Bianca-van-Helden_lr

Bianca van Helden

Redactie & Relatiebeheer

Ik bied creatieve oplossingen

Als redacteur en fotograaf kan ik mijn creativiteit kwijt en ontmoet ik veel mensen. Wat mij betreft een prettige combinatie! Op het gebied van content en creatieve concepten begeleid ik ook een aantal klanten, bovendien organiseer ik bijeenkomsten. Het zijn verschillende werelden waarin ik me thuis voel en die maken dat ik een veelzijdige en uitdagende baan heb.

Naast mijn werk richt ik me op mijn gezin en breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Samen praten, eten of leuke uitjes maken, daar word ik gelukkig van. Ik hou daarnaast van reizen, sporten, lezen, muziek, dansen en lekker eten. Vooral voor sushi, bouillabaisse en chocolade kun je me ’s nachts wakker maken. En ook voor een goed gesprek ben ik altijd in.

Vanaf de oprichting ben ik verbonden aan HJ Media Groep dus ik ben al bij heel wat leuke opdrachten betrokken geweest. Als ik een project moet benoemen is dat een krant die ik twee keer per jaar voor Amega mag verzorgen. Ik ben van A tot Z (vanaf het bedenken tot aan het realiseren) betrokken en werk heel prettig samen met de mensen van Amega. Samen komen de mooiste ideeën tot stand.

Verder ben ik trots op de concepten die we bedacht en ontwikkeld hebben in coronatijd om relaties of medewerkers een hart onder de riem te steken. Alleen al de waardering die het oplevert, is goud waard.

Anniemieke-Kuiper_lr

Annemieke Kuiper

Redactie & Fotografie

Ik geloof in verhalen

Ik werk met veel plezier als redacteur en fotograaf bij HJ Media Groep. In deze rol heb ik de mogelijkheid om te creëren waarbij ik ook nog eens twee passies kan combineren. Als kers op de taart mag ik schrijven en fotograferen met en voor verschillende klanten uit diverse sectoren. En dat maakt het divers en voortdurend uitdagend. Immers iedere klant heeft zijn of haar verhaal en dit unieke verhaal vertaal ik in een tekst en/of beeld.

In mijn vrije tijd heb ik eigenlijk altijd een camera in mijn handen. Ik woon dicht bij de kust en daar ben ik vaak te vinden. Om te fotograferen, lekker te wandelen of in de zomer te zwemmen. Tot slot ga ik graag op vakantie of dagjes weg om in alle rust nieuwe dingen te ontdekken.

Nieuwe dingen ontdekken, maar ook nieuwe dingen leren is voor mij belangrijk. Bij HJ Media Groep is er voor ontwikkeling en verbetering alle ruimte. Daarnaast ben ik trots op het feit dat wij zoveel verschillende disciplines in huis hebben. Van design, content en online tot aan smart media. We hebben alles in huis om jouw verhaal van A tot Z te vertellen.

Bedrijfshond Baloe

Baloe

Social Medewerker

Ik heet je welkom

Ik ben Baloe, de meeste relaties van HJ Media Groep kennen mij inmiddels. Iedereen die bij ons op kantoor komt wordt door mij kwispelend begroet. Ik hoor echt bij het team.

Kom jij ons team versterken?

Wij groeien hard en zijn op zoek naar jou!

Wij willen ons team versterken en misschien wel met jou! Ben je enthousiast en wil je bij een ambitieus bedrijf werken? Wij groeien hard en zijn altijd op zoek naar talent. Spreekt één van de vacature(s) je aan? Aarzel niet en reageer vandaag nog.

Open vacatures

Jouw naam

Webdeveloper front- en back-end

Open vacatures

Jouw naam

Junior Accountmanager m/v

Open vacatures

Jouw naam

Online Marketeer Parttime functie: 0,40FTE

Heb je nog vragen over onze vacatures of wil je gewoon meer informatie ontvangen, neem dan contact op.

Neem contact op >

Lookbook

Neem een kijkje in de keuken van HJ Media Groep

Port of BUSINESS is hét zakelijk communicatieplatform van Zuid-Holland Zuid. Het is de combinatie van magazines, websites, nieuwe media en evenementen die dit zakenplatform uniek maakt.

Nieuwe contacten opdoen of bestaande contacten verstevigen? Port of BUSINESS vergroot jouw zichtbaarheid en het is de plek om kennis te delen maar zeker ook om kennis op te doen.

Bekijk Port of BUSINESS >